Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

За минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.

В обласному кардіоцентрі відремонтують операційну

В обласному кардіоцентрі відремонтують операційну

Під час пленарного засідання 23-ї сесії депутати підтримали рішення про надання обласному кардіологічному центру дозволу на ремонт операційної на...

У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

Україна цьогоріч перейде на літній час у ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі за київським часом.

Смілянська прокуратура повернула у державну власність Успенський собор

Смілянська прокуратура повернула у державну власність Успенський собор

За позовом Смілянської окружної прокуратури Черкаської області суд зобов’язав Київську митрополію УПЦ (МП) повернути в державну власність...

У енергетиків області – новий керівник

У енергетиків області – новий керівник

Державний секретар Міністерства енергетики України Сергій Суярко та в.о. генерального директора АТ «Українські розподільні мережі»...

Район передав на фронт зарядні станції, цифрові тактичні рації, генератор та «Синицю 1Т»

Район передав на фронт зарядні станції, цифрові тактичні рації, генератор та «Синицю 1Т»

Завдяки соціально відповідальному бізнесу нашого району на східний фронт направлено чергову партію підсилення наших військ.

Джури зі Сміли відпрацьовували навички долікарської допомоги

Джури зі Сміли відпрацьовували навички долікарської допомоги

Відбувся одинадцятий тренінг з циклу тренінгів з домедичної допомоги для роїв середньої та старшої вікових груп Всеукраїнської дитячо-юнацької...

Затримали 19-річного парубка за вбивство однолітка

Затримали 19-річного парубка за вбивство однолітка

В одному зі студентських гуртожитків Умані вбили юнака.

 

Ukraine

 

Овчаренко, Черничко і Ніколаєв розказали про результати поїздки у Київ за теплом для смілян

Сьогодні у Смілі катастрофічна ситуація з опаленням. Жителям міста набридло спостерігати за бездіяльністю влади, мерзнути у квартирах, тому що опалювальний сезон ще досі не розпочався. Нещодавно у місті розпочала роботу нова громадська організація ,,Сміла своїми руками,,. Її ініціативна група у складі громадських діячів Віктора Овчаренка, Андрія Черничка та Олександра Ніколаєва сьогодні, 8 листопада, весь день провела у Києві. Вони вели переговори з народним депутатом Віктором Кривенком, працівниками міністерств. Також активісти взяли участь у брифінгу у ВР, який наживо транслював сайт Сміла.ua.

 

2018 11 08 киев


Після поїздки у столицю, представники ГО дали інтерв'ю для Сміла.ua і поділились враженнями про досягнуті результати.
,,Все почалося з того, що в жовтні ми побували на каналі 112, де нами була озвучена проблема теплопостачання у Смілі. Протягом літа й осені міська влада не зробила ніяких конструктивних дій для вчасного вступу в опалювальний сезон та отримання максимально низької ціни на газ. Найдешевша вартість газу лише у НАК Нафтогаз України. Натомість влада знайшла якогось невідомого трейдера, у якого ціна набагато вища, - розповідає Андрій Черничко. - Ми вважаємо, що смілянська влада не використала всі свої важелі впливу, не зверталась до НАК Нафтогаз, не зробила звернення до Прем’єр-міністра, не турбувала народних депутатів.
Представники смілянської влади та управління ЖКГ озвучили, що неможливо вирішити питання з опаленням, отриманням лімітів на газ, неможливо попасти у Кабмін, ВРУ, в НАК, тому що ніхто не хоче розмовляти і співпрацювати із представниками від Сміли. Ми в це не повірили!
Ми прийняли рішення самі звернутися напряму до Прем’єр-міністра України від ГО Сміла своїми руками, оскільки влада відмовилась працювати у цьому напрямку. Ми зібрались та поїхали у Київ і озвучили на брифінгу всі наші смілянські проблеми: у Смілу заводять газового трейдера, через це ціна на опалення стає найвищою в Україні і непідйомною для населення.
Для організації зустрічі з народним депутатом нам вистачило всього одного тижня. 30 жовтня ми написали лист-звернення, а 5 листопада вже була реакція від нардепа і він протягнув руку допомоги. Нам пообіцяв сприяти Віктор Кривенко, голова партії "Народний Рух України,,.
,,Ми озвучили на брифінгу ВРУ критичну ситуацію, яка склалась у нашому місті і загрожує перерости у надзвичайний стан. Ми звернулися до Президента, Прем’єр-міністра, Верховної Ради та Генеральної прокуратури з проханням втрутитись у ситуацію у місті Сміла, - говорить Віктор Овчаренко. – Також був написаний лист-звернення від народного депутата Віктора Кривенка і при нас переданий у секретаріат першому віце-прем’єру паливно-енергетичного комплексу. Ми домовились про подальші зустрічі у владних колах, нардеп пообіцяв допомогу у вирішенні нашої проблеми і взяти її на контроль. Конкретні кроки з нашого боку вже зроблені, ми продовжимо свою роботу у цьому напрямку.,,

 

2018 11 08 киев1


,,Розв’язати проблему з теплопостачанням у нашому місті дуже непросто. Ми одні нічого зробити не можемо. Нам потрібна своєчасна підтримка громади, - підкреслює Олександр Ніколаєв. – Усій смілянській громаді зараз потрібно стати згуртованою, бо інакше на нас повісять такі борги, що вони зруйнують наше місто повністю. Тож, шановні сміляни, нам потрібна ваша допомога, ваша активність і підтримка.,,
Завтра, 9 листопада, о 17.00 на Центральній площі під Будинком рад відбудеться народне віче. На зібрання обіцяє приїхати народний депутат Віктор Кривенко. Треба зібрати громаду і показати, що сміляни хочуть тепла в оселях, відстояти свої права. Запрошуємо на віче усіх небайдужих містян.

scroll back to top

Коментарі  

Іван
+2 #5 Іван 12.11.2018, 09:04
То може треба визивати Шерлока Холмса з собакою, щоб найшов куди поділись гроші, що сміляни платили за тепло?
Цитата
Петро
+6 #4 Петро 09.11.2018, 21:51
Колись коваль Вакула побував з козаками у цариці...привіз нареченій нові черевики....далі самі додумуйте...як казав Дід Панас...любі хлопчики і дівчата.
Цитата
Громада сміли
+6 #3 Громада сміли 09.11.2018, 19:19
Дятли обрали дятлів!!!:)
Цитата
смілянин
+11 #2 смілянин 09.11.2018, 11:24
Піаритись на людському горі це кощунство. Де ж був цей депутат до цього часу? Як ви вже набридли.
Цитата
Смелянин
+12 #1 Смелянин 09.11.2018, 08:36
3 дятла-клоуна повеселили город, поперлись на 112, поговорили не о чем, ничего не предложили, "пропиарились" ;)))
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.