Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

Смілянин Максим Степаненко – серед молодих і активних

Молодих та активних відзначили днями в ОДА, вручивши сертифікати на одержання обласної премії за особливі заслуги в розбудові молодіжної політики – у розмірі 3 тис. грн кожному.

 

2018 06 24 максим


Про це повідомляють в обласній державній адміністрації.
Серед 7 переможців і смілянин Максим Степаненко. Разом з ним сертифікати одержали Марина Дідук з Жашківщини, Аліна Полегенька із Золотоноші, Алла Войтовська з Умані, Євгеній Буряк з Черкас, Лілія Усик зі Шполянської ОТГ, Марʼяна Кусяка з Білозірської ОТГ.

 

2018 06 24 максим1


«Ми пишаємося вами та вашими досягненнями. Активні, енергійні й ініціативні. Ви є сьогоденням нашої держави. І саме вам, утверджуючи власну позицію, розбудовувати демократичну Україну. Ми ж натомість продовжуватимемо працювати над тим, аби ви мали змогу реалізовувати свою діяльність на теренах нашої області й країни в цілому, аби, маючи хист і нестримне бажання, займалися наукою, технікою, творчістю та іншою діяльністю», – наголосив під час нагородження заступник голови ОДА Костянтин Омаргалієв
За словами начальника управління сім’ї, молоді та спорту Максима Зеленського, яке сім років тому ініціювало перед обласною радою заснування такої премії, претендентами на її
здобуття можуть бути молоді люди віком від 14 до 35 років, котрі проживають на території області, є соціально активними та зробили вагомий внесок у розбудову молодіжної політики. Цьогоріч на здобуття обласної премії подали заявки із Сміли, Золотоноші, Канева, Умані, Черкас, Городищенського району, Жашківського, Кам’янського, Корсунь-Шевченківського, Смілянського, Тальнівського, Чорнобаївського, Шполянського, а також Соколівської, Степанківської, Шполянської, Паланської, Білозірської об’єднаних територіальних громад.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
В обласному кардіоцентрі відремонтують операційну

28 березня 2024, 15:30

2024 03 28 operПід час пленарного засідання 23-ї сесії депутати підтримали рішення про надання обласному кардіологічному центру дозволу на ремонт операційної на відкритому серці. Проєкт реалізовуватимуть за кошти центру та обласного бюджету.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.