Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

У Сунківському ліцеї впроваджують проєкт “Healthy Schools” – Школа Щастя

 

2021 рік став непростим випробуванням для психічного здоров’я кожної людини. Труднощі ізоляції відчули на діти, які на довгий час були позбавлені спілкування з друзями та не мали активного шкільного життя. Тому цього року у КЗ «Сунківський ліцей» Березняківської сільської ради із задоволенням взяли участь у проєкті “Healthy Schools” – Школа Щастя, яка покликана формувати психологічний комфорт у навчальному закладі.

 


Програма “Healthy Schools – це і популяризація здорового способу життя, і проведення різних креативних заходів, зокрема, Хеппі Челендж - челендж, що має на меті привернути увагу до емоційного благополуччя дітей.
На участь у Хеппі Челенджі зареєструвалися 400 шкіл з усіх областей України. Сунківські і плескачівські діти – також активні учасники цього заходу. Під хештегами:
#ВеликаРодина
#HealthySchools
#ХеппіЧелендж
#СунківськаЗОШ
на сторінці у Фейсбуці було висвітлено низку подій, у яких взяли участь діти.
Спочатку вони з батьками працювали над покращенням сімейних стосунків. Учні монтували відеоролики про те, як корисно проводять вільний час разом з батьками: відпочивають, малюють, граються та працюють. Настільні ігри - це один із засобів згуртувати колектив. Особливо, якщо цю гру діти самі отримали як нагороду за участь у конкурсі від ЮНІСЕФ "Танцюй завзято - щоб вірус прогнати". Також учні Сунківського ліцею створювали мотиваційні плакати та "портрети" класу. Нестандартні рішення дітей зацікавили учителів та дали можливість класним керівникам і соціальному психологу спланувати подальшу виховну роботу, а школярам - висловити свої емоції та почуття і в дружній атмосфері гарно провести час.

 


Позитивні відгуки приніс проєкт у рамках челенджу "Я і мій домашній улюбленець" (ініціатор - учениця 5 класу Аня Козленко).
Також учні відвідали музей у селі Плескачівка, зустрічали перелітних птахів, займалися волонтерством і благодійністю і т.ін.
Сучасні навчальні методики і, зокрема, проєкт “Healthy Schools”, які постійно використовують педагоги Сунківського ліцею на чолі з директором Ніною Вдовиченко, сприяють згуртуванню учнівського колективу та створенню емоційно комфортного простору.

 

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Система безоплатної правничої допомоги шукає волонтерів та параюристів

29 березня 2024, 12:29

2024 03 29 volontЯкщо ви прагнете допомагати вразливим категоріям населення і маєте трохи вільного часу, запрошують приєднатися до проєкту «Волонтер БПД»


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.