Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

Медики розповіли, як районна влада і товаровиробники допомагають в оснащенні мобільних бригад

2020 04 02 vuklluk

 

Ми вже повідомляли, що на території Смілянського району створено 4 мобільні бригади, які будуть виїжджати на виклики, пов'язані з коронавірусом.
Перед адміністрацією Центру первинної медико-санітарної допомоги Смілянської районної ради стоїть завдання не тільки створити бригади, а й забезпечити їх необхідним оснащенням.
Головний лікар Тетяна Проценко розповіла, що голова райдержадміністрації Валерія Бандурко безкоштовно забезпечила Центр дезінфекційними засобами. Голова райради Володимир Грошев запропонував своє авто для потреб медцентру. Районна влада щодня тримає питання забезпечення медиків і епідситуацію на контролі. Щодня йдуть наради та переговори для вирішення поточних проблем.
За власною ініціативою, самі запропонували допомогу медикам, ТОВ «Агро-Рось», ВО «ЧЕРКАЩАНИ» та СТОВ «Перемога» (Ротмістрівська ОТГ).
ТОВ «Агро-Рось» та «ЧЕРКАЩАНИ» надали автомобіль для поїздок мобільної бригади, купили 10 захисних костюмів №1.
А Віктор Сліпенко від СТОВ «Перемога» замовив на «Славні» захисні костюми, 100 штук кімоно для медиків, захисні окуляри, 20 штук респіраторів, шапочки, бахіли та перчатки – по кілька упаковок. Ці товари вже чекають на відвантаження.
Тетяна Проценко підкреслила, що працівники Центру щиро вдячні всім меценатам за допомогу:
- Наші районні медики згуртовані та мобілізовані, особливо в такі часи. Підтримка галузі охорони здоров’я зараз дуже важлива. Тож просимо усіх товаровиробників і підприємців нашої Смілянщини долучитися до благородної справи – допомоги сільській медицині. Бажаємо жителям нашого району і наших громад здоров’я, витримки та гідно перенести всі ці випробування.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
На сесії міської ради виділили по 2 мільйони постраждалим у Гречківці

29 березня 2024, 13:25

2024 03 29 sesНа порядок денний 78-ої сесії Смілянської міської ради було винесене 131 питання.
Перше рішення, яке отримало підтримку депутатів, стосувалося дострокового припинення повноважень депутата міської ради Ярослава Березаня за його особистою заявою.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.