Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

На позачерговій сесії проголосували за єдине фінансове питання (відео)

2019 11 27 sesia

 

26 листопада відбулась позачергова 111-а сесія міської ради.
У роботі сесії взяли участь 24 депутата. На порядок денний винесли єдине питання - про внесення змін до міського бюджету на 2019 рік.
На початку сесії депутат В'ячеслав Перемей оголосив про створення депутатської групи "Єдність", до складу якої ввійшли В'ячеслав Перемей, Ігор Ткаченко, Людмила Скороход, Ольга Дериземля, Тетяна Павленко, Валерій Трусов і Андрій Старіков. Також В'ячеслав Перемей нагадав, що треба виплатити зарплату журналістам газети «Сміла» та ТВ «Тясмин».
Відео про це можна подивитись на каналі Сміла.ua

 


Далі начальник фінансового управління Галина Сватко детально проінформувала депутатів про запропоновані зміни до міського бюджету у листопаді 2019 року.
Так, Галина Сватко розповіла, що з області у Смілу надійшла субвенція у розмірі 600 тисяч гривень, які підуть в управління ЖКГ, для запобігання виникнення надзвичайних ситуацій у нашому місті у зв’язку із неспроможністю проведення розрахунків за спожитий газ з боку КП «Смілакомунтеплоенерго». Тобто область перестраховується і дає нашому КП кошти.
Також з обласного бюджету виділили медичну субвенцію у розмірі 120 тисяч гривень з лишком для лікування хворих на цукровий діабет.
Потім багато грошових перекидок стосувалося виплати заробітної плати держслужбовцям різних управлінь. Щоправда, перед сесією, на бюджетній комісії депутат Антон Кривко намагався з’ясувати, що це за перекидки і кому там насправді виплатять більшу зарплату. Але його гуртом всі забалакали й переконали, що так треба і там все чисто…
Відео про зміни до бюджету можна подивитись на каналі Сміла.ua

 


Після обговорення фінансового питання та внесення окремих пропозицій, депутати проголосували за ці зміни.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Система безоплатної правничої допомоги шукає волонтерів та параюристів

29 березня 2024, 12:29

2024 03 29 volontЯкщо ви прагнете допомагати вразливим категоріям населення і маєте трохи вільного часу, запрошують приєднатися до проєкту «Волонтер БПД»


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.