Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

У колегіумі для навчання використовують хмарні технології

2019 08 20 texnikym

 

У сучасному світі неможливо уявити життя без інтернету. Соціальні мережі, новини, електронна пошта, он-лайн торгівля, банкінг та інше захопили наші комп’ютери, ноутбуки та телефони. Дуже важливо знайти в цьому користь. Тому в нашій школі №3-колегіумі вже давно використовуються на уроках широкі можливості всесвітньої мережі. Багато вчителів ведуть блоги, де розміщують різноманітні матеріали: домашні завдання, довідкові матеріали, корисні посилання тощо.
Хмарні технології на уроках інформатики – це практичне закріплення майже всього навчального матеріалу. Завдяки цьому ми маємо можливість виконувати групові проекти. Тепер для цього немає необхідності учням збиратися разом. Кожний виконує свою частину роботи в зручний для нього час, зберігаючи матеріали у спільній хмарі. Так, в 9 класі з використанням цих технологій був проведений веб-квест «Основи інформаційної безпеки».
Ще один спосіб використання хмар є онлайн-тестування учнів в режимі реального часу.
Ну і звісно, інтернет допомагає розширити горизонти. Саме завдяки цьому ми маємо змогу брати участь у різноманітних всеукраїнських та міжнародних конкурсах: «Бобер», «I-Talent», «Весела наука» та інші.

 

2019 08 20 texnikym1


Пошук конкурсу, умов проведення, вибір теми проекту і власне робота над завданням настільки захоплюють, що наші учні із задоволенням беруть в них участь. Так, Дарина Руденко брала участь у конкурсах два роки поспіль. Як результат, Даша має Дипломи переможця всеукраїнських конкурсів «I-Talent» і «Весела наука». Останнім її здобуттям є одержання бронзової медалі конкурсу «Весела наука».
Сучасні фотографи не уявляють своєї роботи без комп’ютера. Так і наша Марина Чукіна вирішила поєднати захоплення фотографією з інформатикою. Результатом можна пишатися – бронзова медаль конкурсу «Весела наука».
Перші кроки у цьому робить і Анастасія Сербіна. Дівчинка дуже любить малювати, тому обрала створення творчих робіт з комп’ютерної графіки. Ці успіхи надихнули на творчість інших учнів школи.
Вірю, що наша команда творчих дітей, які мріють поєднати свої різноманітні захоплення з інформаційними технологіями в наступному навчальному році вагомо збільшиться.

 

Зінаїда Юцкевич, вчителька інформатики школи №3-колегіуму

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

28 березня 2024, 14:29

Україна цьогоріч перейде на літній час у ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі за київським часом.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.