Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

Вночі сміляни зможуть побачити місячне затемнення

2019 07 16 zatemnena

 

Місячне затемнення відбудеться у ніч з 16 на 17 липня о 0:31 за Києвом.
Про це в коментарі “Главреду” розповів астролог Влад Росс.
“Це астрономічне явище можна буде спостерігати й на території України. Але затемнення буде не повним, а частковим. Традиційно в день затемнення і за два-три дні до нього і після краще не ухвалювати доленосних рішень, не починати важливих кроків і не проводити знакових подій. У цей час краще зачаїтися і перечекати його. Воно підійде для відпочинку, переосмислення власного життя, роботи над собою і позбавлення від поганих звичок”, – заявив астролог.
17 липня на небі з’явиться “попелястий” Місяць. А попіл, за словами Росса, завжди є символом трагічних подій і катастроф.
“Особливо відчують на собі вплив місячного затемнення люди, що народилися в дні затемнення або дні, що перебувають в його аурі. Для них може наступати дуже непростий рік в житті, із серйозними труднощами й випробуваннями. Місячне затемнення 16 липня ознаменується різними розірваннями стосунків, руйнуванням спілок, зв’язків і партнерства. Крім того, в ці дні можуть початися непередбачені фінансові труднощі”, – заявив він.
Також у ці дні можливі фінансові труднощі.
“Венера буде в опозиції до Сатурна, а потім – і до Плутона. І він загрожує тим, що можна “влетіти” на дуже велику суму грошей”, – попередив астролог.
Крім того, за словами експерта, у дні так званого “коридору затемнень”, тобто в період між сонячним і місячним затемнень, краще відмовитися від хірургічних втручань.
Взагалі, краще відкладіть операції, якщо є така можливість, на кінець липня. Операції, зроблені після 22 липня, будуть вдалими.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Смілянська міська лікарня потребує донорів для поповнення банку крові

29 березня 2024, 10:33

2024 03 29 donorНа сайті Смілянської міської ради опублікували потребу у донорах крові


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.