Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

Олег Винник зібрав тисячі людей на безкоштовному концерті у рідному жашківському селі (ФОТО, ВІДЕО)

2019 05 16 vinnuk

 

Вчора у селі Червоний Кут Жашківського району відбувся безкоштовний концерт Олега Винника «Мої батьки», який він присвятив пам’яті своїх батьків.
Про це інформує черкаське видання «18000».
На концерт зібралися більше 30 тисяч людей, прийшли не лише односельці співака, приїхали жителі із навколишніх сіл та сусідніх областей. Аби потрапити на сільський стадіон, доводилося паркуватися більше ніж за кілометр.
Перед концертом, а він затримася на 2,5 години, народ слухав виступи музичних колективів з Черкащини та сусідніх областей, а ще роздивлявся і купував суверну продукцію із зображенням співака – листівки, календарики, чашки, магнітики, брелки та фірмові футболки.
Неподалік від сувенірки “припаркувалися” фудкорти з шашликами та ціле містечко із дитячих атракціонів. Порядок на концерті забезпечували близько сотні правоохоронців.

 

2019 05 16 vinnuk2

2019 05 16 vinnuk1


«Хотіли торгувати горілкою, але сільрада заборонила продаж алкоголю сьогодні. Нам головне – щоб усе минуло спокійно, ніхто не дебоширив», – говорить один із полісменів.
«Я люблю Олега Винника. Якось навіть снилося, що він до мене прийшов», – ділиться любов’ю до улюбленого виконавця 5-річна Марина, яка сидить на плечах у бабусі.

 

2019 05 16 vinnuk3


Взагалі на цьому концерті Винника була купа дітей різних вікових груп. Найменші з них, як і Марина, облюбували плечі родичів. Старші танцювали поруч.
Та діти – не головний контингент концерту. Їхню кількість переважають жінки, яких через відому пісню Винника жартома називають “вовчицями”. Успіх свого кумира у розмовах вони пов’язують із його простотою, вдалими піснями і харизмою. Дехто з них подолав десятки і сотні кілометрів, аби заспівати з улюбленим співаком “Ніно”, “Счастье”, “Невеста” та інші хіти.

 

2019 05 16 vinnuk4


«Пам’ятаю, я прийшов з армії, а Олег ще у школу ходив. І завжди із гітарою. Музику любив, але ж не пив, не курив, а просто любив музику», – розповідає односелець Винника – Микола
« Я був керівником групи, в якій навчався Олег. Він був нормальним пацаном, блондином, любив музику, любив співати», – додає Володимир Байкін, викладач Канівського училища культури і мистецтва, де вчився Олег Винник. І уточнює, що працював і з Таєю Сватко, дружиною співака. Сьогодні Тая, або Таюне, бек-вокалістка Винника.

 


« Вони були вдвох на дерегуванні у мене, так і познайомились», – каже Володимир Байкін, якому співак допоміг недавно видати збірку.
Олег Винник на власний концерт приїжджає о 20:30. У стильному костюмі, разом із бек-вокалісткою Таюне та музикантами на сцену він потрапляє людським коридором, який створює поліція. Але фанати все одно прориваються до виконавця, аби сфотографуватися і взяти автограф.
Увесь концерт Винник хвалить черкащан, запевняє, що пишається своїм корінням. А ще – постійно згадує батьків. Час від часу на його обличчі з’являються сльози – нещодавно у Винника не стало матері. Немає в живих і батька.

 


« Хочу подякувати людям, без яких не було б мене. Людям, які не вчать, як правильно жити, а просто люблять. Спасибі цим великим людям, які зараз на Небесах, це мої батьки», – зізнається зі сцени артист.
Після чергової пісні Олег Винник говорить, що пишається своєю покійною матір’ю і хотів би, аби в кожного була така мама.
Згодом він виконує улюблені хіти, серед таких і “Вовчиця”.

 


Протягом усього концерту люди танцювали, підспівували, махали руками з включеними ліхтариками на телефонах. Після 2-годинного виступу фанати викликали Винника на біс.
«Як завжди, коли вертаєшся додому – спати вже зранку лягаєш», – жартував Олег Винник.

 


На завершення концерту голова села Червоний Кут Людмила Гоменюк вручила квіти своєму відомому земляку і прочилала присвячений йому вірш.
«Це надзвичайно хвилюючий день, адже цей концерт присвячений батькам Олега. Дуже шкода, що Анатолія Григоровича і Ганни Яківни немає тут, і вони не відчувають цю велику радість. Але я знаю, що ці дві зірочки на небі мерехтять особливо яскраво, тож хай їм буде там легко», – наголосила пані Людмила.

 


«Вчора був дуже емоційний і зворушливий вечір! Я ніколи не уявляв і не мріяв побачити у рідному селі таку величезну кількість людей. Дякую, що прийшли, приїхали. Дякую, що співали разом зі мною. Я завжди буду вдячний своїм батькам, адже якби не вони, я б не стояв на сцені. Вчора на концерті серцем відчував їх присутність. Цей день у Червоному Куті запам’ятаю назавжди», – поділився емоціями на своїй сторінці у Фейсбуці Олег Винник сьогодні.

 

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.