Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Політика

Український ветеранський фонд запустив сервіс юридичних консультацій

 

 

Український ветеранський фонд Мінветеранів надає безоплатні юридичні консультації ветеранам та їхнім родинам. Проєкт реалізується спільно з Незалежною антикорупційною комісією за підтримки офісу Спеціального радника Великої Британії з питань оборони.

“Держава зобов'язана створювати умови для реалізації людиною її фундаментальних прав і свобод, гарантуванні порядку відшкодування шкоди, забезпеченні невідворотності відповідальності за порушення конституційних прав людини. Саме тому фахові юристи та адвокати допоможуть розібратися. Це може стосуватися як інформації про пільги для ветеранів та членів їхніх родин, так й інших питань, пов’язаних зі статусами, соціальними гарантіями тощо”, — розповідає Руслана Величко-Трифонюк, перша заступниця виконавчої директорки Українського ветеранського фонду.

Консультації є безоплатними. Щоб отримати фахову допомогу, залиште своє звернення за посиланням: https://cutt.ly/s9Asnpo. У формі необхідно вказати особисту інформацію, контактний номер телефону та стисло описати суть звернення. Подавати запити на допомогу можна щодня та цілодобово. Консультації надаватимуться у робочі дні з 9 до 18 години. Якщо проблема потребуватиме додаткових уточнень — фахівці перетелефонують.

“Юристи обробляють запити одразу за їхнім надходженням, тому більшість питань можуть бути вирішені у той же день. Проте іноді спеціалістам потрібно більше часу, аби підготувати відповідь. Це може зайняти до декількох діб”, — пояснює Наталія Калмикова, виконавча директорка Українського ветеранського фонду.

На сайті Українського ветеранського фонду у розділі “Юридичні консультації” також зібрана корисна інформація для ветеранів, членів їх сімей, а також діючих військових. Ознайомитись з інформацією можна тут: https://cutt.ly/T9Af0Xx.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

28 березня 2024, 14:29

Україна цьогоріч перейде на літній час у ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі за київським часом.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.