Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Політика

За вбивство депутата його кум отримав 3 роки в’язниці

За вбивство авторитетного депутата Черкаської обласної ради від партії «Батьківщина» Сергія Гури його бізнес-партнер, охоронець і кум микола Гончар отримав 3 роки і 6 місяців в’язниці.
Таким є рішення Соснівського районного суду Черкас, повідомляє «Вікка».
Нагадаємо, що Сергію Гуру вбили в його офісі по вулиці Хрещатик 24 травня 2018 року. Вбивцею виявився його бізнес-партнер, у минулому охоронець і кум – Микола Гончар. Його затримали в той же день і помістили під варту, де він перебував до липня 2021 року.
Спершу Миколу Гончара звинувачували по статті 115 – навмисне вбивство, але під час засідання суду перекваліфікували на статтю 166 Кримінального Кодексу України (умисне вбивство, вчинене в стані сильного душевного хвилювання)

 


Конфлікт між Сергієм Гурою та Миколою Гончаром стався на тлі їхніх бізнес-інтересів. Гончар керував частиною рибного бізнесу депутата. Виходячи із рішення суду, то Гура висловлював невдоволення діяльністю свого колишнього охоронця, мовляв, той не слідкує за роботою бригад, заготівельних цехів, грошових надходжень. Він постійно погрожував Гончару, знущався з нього.
Це і стало основною причиною, чому суд змінив статтю. Мовляв, Гончар здійснив вбивство, будучи сильно схвильованим.
Під час слідства Гончар розповів деякі моторошні подробиці із життя Сергія Гури, які стосувалися вбивства його дружини. Він навіть показав слідчим, де було заховане тіло. Воно пролежало в землі 15 років.
Враховуючи, що з 3 років і 6 місяців, Гончар вже відсидів 3 роки та 2 місяці в СІЗо, йому залишилося «досидіти» лише 4 місяці.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Пройшовши пекло війни і після поранення продовжує працювати у лісовій галузі

18 березня 2024, 16:34

2024 03 18 lisnІсторію Сергія Петренка, демобілізованого воїна, розповіли у Спілці воїнів-лісівників України.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.