Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Політика

У боях за Бахмут загинув поет і музикант Данило Подибайло

Йому було 26 років. Данило — випускник Маріупольського державного університету. «Ще у студентські роки проявляв виключні патріотизм і любов до рідної країни. Хлопець писав пісні про АТО, організовував концерти та виїзди музичних гуртів до військових частин», — йдеться на сторінці закладу.
У березні 2022 року Данило зміг вирватись із блокади Маріуполя. Вступив до лав тероборони. Стояв на захисті Києва, потім брав участь у звільненні Харкова.
«Він був музикантом, співаком, поетом. Мріяв видати книги, глибокі за змістом, як і він сам. Данило був одним із найкращих у місті майстром з освітлення сцени та звукорежисером. А ще він вивчав IT і мріяв після війни запустити щось круте, незвичайне, власне — були у нього ідеї щодо стартапу», — розповідає місцеве видання 0629.com.ua.

 

2023 06 05 Danilo


Наші співчуття рідним та друзям. Дякуємо, що захищав.
«Останню твою ніч по цей бік світу, де ти так яскраво і круто всі 26 років запалював, проведу з тобою, сяйво очей моіх. Наговорюсь і навіть дозволю собі трохи слізок. А що ти мені зробиш? Мені трошки треба. Я й так понад 3 доби тримаюсь молодчагою. Для тебе», – пише на своїй сторінці в ФБ згорьована мама Данила – Марія Подибайло.
І додає, звертаючись до загиблого сина-Героя, ти звів мене для всіх в якийсь абсолютний абсолют, а мені тепер бери і відповідай тому анонсованому образу крутої мами Данилка! Щоб ти не виглядав марнослівним.
Сенс мого життя! Пишу тут, хоч ти роками не заходиш у фб. Тому логічно. Не відповісиш - значить просто не туди написала. В твоєі мамусі завжди була залізобетонна логіка, скажи?
Вчора я побачила тебе. І мені стало легше. Навіть не легше, а зовсім легко. Ти забрав весь біль. Забрав егоїстичний відчай і саможаління. Натомість, передав мені неймовірне відчуття того, що зможу далі жити. Бо знаю, що ти нікуди не дівся. Ти звільнився просто з усіх фізичних посад, які обіймав в нашому житті. Отримав просування по службі і пішов на підвищення. І тепер просто працюватимеш нашим щастям дистанційно. Мабуть навіть ще більше зможеш. Бо часу тепер буде вдосталь. І можливостей теж… Оберігай і далі нас, своїх дівчат, будь ласка! Як вмієш тільки ти, мій ангелику!
Там де ти - вийняткові фахівці і ангели без лапок. Навіть назва не зміниться. Був підрозділ аеророзвідки «Ангели». А тепер - підрозділ ангелів. Небесних. Це щось теж про пташок? Чи чим ти тепер там займатимешся зі своїми новими побратимами? Хоч дай знати якось, ок?
Я щаслива, що ти встиг знайти всі відповіді на ті глибинні питання, які стільки років зводили тебе з розуму аж до роздертого серця і оголеної душі… Мій Наруто! Мій СанКай! Моє щастя дароване мені за якусь дуже хорошу поведінку, мабуть. Але коли це я встигла такою зразковою бути? Може ти мені авансом? Подумаю над цим якось…
Мені протягом цих днів тисячі людей бажали «сил пережити ГОРЕ». Не сперечаюсь з ними. Але точно розумію, що я пережила ЩАСТЯ… І тепер буде щось нове. Просто знаю, що ти підкинеш мені яких нових скілів на побудову іншої моделі щастя. В якій ти якось по-іншому присутній. Я освою цю техніку, обіцяю.
Дякую за нашу досконалу ЛЮБОВ, яка ніколи не перестає. Нічого не вимагає натомість. Просто живе десь в районі сонячного сплетіння та циркулює по всіх клітинах з кровʼю…
Дякую, що є моїм Вчителем і кращим другом. За честь знати твоє прекрасне потаємне і разом з тобою народжувати нові смисли.
Вранці всі, хто зможе, хто тут прийдуть з тобою побачитись. От так завжди - такий собі привід зібрати всіх докупи. По доброму не знаходимо час.
Скажи чесно, як тобі найкрутіший хайп твого життя? Тисячі людей зрефлексували новиною. Краще б із будь-якоїіншоі причини… Але вже як є…
Дозволь, я не буду перерізати нашу пуповину і далі? Мені дуже треба. Вона аж до неба, не триматиме тебе. Просто най буде.
Дякую, що був саме таким.
І будь мені чемний, моє щастя! Я теж буду!
Я так хотіла розказати тобі 2 таємниці-таємниці. Все ненаважувалась. Відкладала. Одній 26 років, а іншій - біля 8. Цікаво, ти ж знав їх? Мені часом здавалось, що так. Дай знати, якщо знав. І що думаєш про це. Дуже хочу. Бо дуже важлива твоя думка… а так більше не було між нами таємниць, ніби. Чого не знала - деталі. А ні, є одна, яку ти зробив закладку саме на такий випадок. Через командира. Вже знаю. Думаю, що зможемо вирішити. З В-тою.
Дай мені вранці не плакати. Дай бути гідною твого масштабу. Мій магнетично прекрасний, мій досконалий Сину, ЛЮБЛЮ тебе! Дякую, що був таким і дістався мені!
До зустрічі завтра о 10 на ракушці київського крематорію. Будемо виконувати одну із твоїх забаганок (закреслено) заповітів.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Сміляни мали нагоду поспілкуватись із Русланом Горовим на творчій зустрічі

19 березня 2024, 10:29

2024 03 19 zustrichУ Смілу завітав письменник та співзасновник видавництва "ТаТиШо", український журналіст, автор відомого проєкту "Служба розшуку дітей", режисер-документаліст, волонтер, засновник мистецького проєкту "Так працює пам'ять" та поет Руслан Горовий.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.