Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Політика

Депутати схвалили компенсацію пільгових перевезень залізничним транспортом приміського сполучення

 

На кількох депутатських комісіях розглядалося питання про компенсацію пільгових перевезень залізничним транспортом приміського сполучення. Це питання збираються винести на сесію міської ради.
Розробник Програми - управління праці та соціального захисту населення. Учасники Програми: соцзахист та виробничий підрозділ «Шевченківська дирекція залізничних перевезень» регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Українська залізниця».
Метою Програми є забезпечення реалізації прав окремих категорій громадян на проїзд у залізничному транспорті приміського сполучення, які придбали пільгові квитки та здійснили посадку у поїзд на станціях і платформах зупинкових пунктів, розташованих в межах міста Сміла (Сміла, ім.Т.Шевченка, Заводська, Серебрянка, Центральна, Хмельницька, М.Яблунівка, Берегова) та відшкодування збитків виробничому структурному підрозділу «Шевченківська дирекція залізничних перевезень» регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Українська залізниця» за використання пільгових тарифів за рахунок коштів бюджету Смілянської територіальної громади.
І все було б нормально і логічно, але оскільки на території нашого міста знаходиться вузлова станція Шевченка і по нашій території їздить багато пільговиків, Сміла мусить сплачувати чи не найбільшу компенсацію – у розмірі понад два мільйони гривень. А у нашому бюджеті немає зайвих коштів. І де їх взяти – поки що ніхто не знає.
Тож депутати схвалили основу Програми. А як її фінансувати – потім будуть вирішувати.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.