Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Політика

Вихованка ЦДЮТ зайняла 1 місце у Міжнародному багатожанровому конкурсі – фестивалі «BALTIC BREEZE – 2020»

2020 05 20 DUPLOM

 

Незважаючи на карантин, дистанційні заняття і незручності, вихованці гуртків Центру дитячої та юнацької творчості продовжують працювати, готуватись, вдосконалювати свою майстерність та брати участь у конкурсах.
Особливо активними є гуртківці вокальної студії «Пісня солов’їна» ЦДЮТ при Великояблунівській школі. Вже понад 3 років цим гуртком керує ініціативна і талановита Олена Романівна КОТОВИЧ. Їй щастить на таких же хороших талановитих дітей, або це вона вміє зробити їх такими, може розкрити кожну дитину, віднайти іскорку у кожній особистості. Тому всі її вихованці теж обдаровані, непосидючі, легкі на підйом, завжди готові заспівати і показати свої уміння, залюбки беруть участь у різноманітних конкурсах та заходах.
Цього року гуртківці «Пісні солов’їної» планували випробувати свої сили у цікавому Міжнародному фестивалі «BALTIC BREEZE – 2020» (Балтійський бриз). Цей фест проводиться у рамках популярного проекту «Квітуча Україна». Формат: конкурс - відпочинок – спілкування. Повинна була відбутися зустріч талановитих дітей, підлітків і вже професійних творчих особистостей, педагогів з різних країн світу, які зберуться разом для того, щоб підвищити свій професійний рівень в умовах дружніх зустрічей - з новими знайомствами, виступами, теплим спілкуванням, чудовим відпочинком та екскурсійними програмами.

 

2020 05 20 DUPLOM1


Проте через світову пандемію, довелося брати участь у цьому конкурсі дистанційно.
Юна вокаліста ЦДЮТ Аня Тищенко підготувала свої відео та аудіовиступи і не прогадала. Їй вдалося отримати 1 місце за пісню «Сказано – зроблено»! Вітаємо солістку з почесною перемогою!
Поштою Аня Тищенко отримала Диплом конкурсу та медаль переможця. Звісно, дівчинка хотіла б виступити в реалі для міжнародного журі, але й ця дистанційна перемога мотивуватиме юну співачку на подальші здобутки і досягнення.
Дякуємо Олені Романівні КОТОВИЧ за відмінну роботу і результативну підготовку своїх гуртківців.
Прес-центр ЦДЮТ

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.