Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Дійові особи

Депутати обговорювали премію начальника управління ЖКГ та кандидата на першого заступника міського голови

2020 04 07 primak

 

Перед сесією міської ради відбулась постійна комісія з питань місцевого самоврядування, депутатської етики, законності та правопорядку, на якій головує депутат Володимир Примак.
Спочатку депутати-члени комісії розглянули кандидатуру на посаду першого заступника міського голови. Цю почесну посаду пропонують зайняти Андрієві Журіді, який нині очолює юридичний відділ. Депутати були не проти цього досвідченого юриста. Але Володимир Примак попередив, що перший заступник має працювати не тільки на міського голову, але й на громаду. Треба співпрацювати не тільки з мером, але й з депутатами. Тоді буде толок і все вирішуватиметься.
Проте, незважаючи на той факт, що профільна комісія одобрила кандидатуру Андрія Журіди, на сесії йому не вистачило всього кілька голосів, щоб зайняти цю посаду.
Далі депутати обговорювали новий склад виконкому та потребу виділення робочого кабінету для керуючої справами Людмили Осейко.
На розгляд комісії з правопорядку винесли питання про преміювання колишнього начальника управління ЖКГ Павла Смоликова. Він пропрацював на цій посаді всього місяць. І прикол у тому, що за свою роботу отримав премію у 100% на наступний день після свого звільнення. Тож депутатів попросили дати правову оцінку – чи можна таке робити? Володимир Примак сказав, що так швидко такі проблеми не вирішуються, треба вивчити це питання.
Також депутати просили свого колегу і разом з тим директора КП «Готель «Сміла» надати відомості про те, де і за чий рахунок проживає Павло Смоликов. Однак отримали відповідь – це питання конфіденційне, особисте і його не можна розголошувати.
Ще депутати обговорили проблеми банкрутства КП «ВодГео» та потребу податкових канікул для підприємців, які орендують комунальне майно, на період до завершення карантину.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Пройшовши пекло війни і після поранення продовжує працювати у лісовій галузі

18 березня 2024, 16:34

2024 03 18 lisnІсторію Сергія Петренка, демобілізованого воїна, розповіли у Спілці воїнів-лісівників України.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.