Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Дійові особи

На сесії районної ради розглянули багато бюджетних та медичних питань (відео)

2020 02 25 sesia

 

Сьогодні відбулась чергова 56-та сесія районної ради. На сесії були присутні 25 депутатів, вони розглянули 13 питань порядку денного. Цього разу працювали так злагоджено та без конфліктів, що отримали подяку й похвалу від головуючого Василя Латенка і новопризначеної голови РДА Валерії Бандурко.
Спершу депутати вислухали звіт про виконання бюджету 2019 року. Начальник фінансового управління Любов Рак повідомила, що за рік у районний бюджет було мобілізовано 36 мільйонів гривень власних доходів, що склало 105% плану. Виявляється, що у порівнянні з 2018 роком власні доходи району зросли на 14 млн грн (щоправда, за рахунок чого збільшились доходи – не уточнювалось).
Перевиконання дохідної частини районного бюджету складає 1 млн 800 тисяч гривень.
Основне джерело доходів податкових надходжень районного бюджету – це податок та збір на доходи фізичних осіб – це склало 34 млн грн. І сума зросла на 13 мільйонів у порівнянні з позаминулим роком.
Докладніше відео про звіт начальника фінуправління можна подивитись на каналі Сміла.ua

 


Також депутати внесли зміни до бюджету 2020 року. Виділили 815 тисяч гривень на зарплату для працівників РДА, яким затримують виплати. Районні депутати вирішили підтримати розвиток українського козацтва у
Смілянському районі – виділили 15 тисяч гривень на видавництво книги «Черкащина козацька».
Багато питань порядку денного були присвячені галузі охорони здоров’я. Районні обранці проголосували за програму інформатизації сфери охорони
здоров’я, про програму протидії захворюванню на туберкульоз, про районну програму сімейної медицини, дозволили районній лікарні здавати в оренду свої кабінети аптекам і заробляти на цьому кошти.
Депутати обговорили, чи готовий район до боротьби з коронавірусом. Тут Смілянщина не відстає від загальнодержавної тенденції. Що відбувається на рівні держави – те й у нас. Україна не готова – так і ми не готові до нових викликів.
Проголосувавши за районну комплексну програму щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації,  учасників антитерористичної операції, родин Героїв Небесної Сотні, постраждалих під час Революції Гідності та бійців – добровольців на 2018-2022 роки та програму «Турбота», депутати закрили сесію.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.