Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Дійові особи

Виконком не відбувся, але опозиційні представники влади «мило» поспілкувались

2020 02 15 vukonkon

 

13 лютого повинно було відбутися чергове засідання виконавчого комітету Смілянської міської ради. Проте чи то 13-те число окремим членам виконкому не сподобалося, чи то погода була несприятлива, але на засідання з’явились лише 6 представників, тобто кворуму так і не набралося.
На виконкомі мали розглядати 28 питань. Серед них – про призначення стипендії творчо обдарованим дітям і спортсменам, про черговий призов громадян 2002 р.н., про надання одноразової матеріальної допомоги жителям міста та ін. Є цікаве питання - про організацію міського конкурсу «Смілянська пані-2020». Але немає членів виконкому – значить нікому дати добро на проведення конкурсу, на виплату стипендій, допомог та інші поточні питання.

 

2020 02 15 vukonkon1


Зате час перед засіданням – це можливість різним представникам влади поспілкуватися між собою та обговорити актуальні теми нашого міста. За столом поряд сиділи опозиційні представники влади: колишньої - Віктор Федоренко, а поряд нинішньої -Андрій Журіда й Павло Іщенко. Опоненти розпочали дискусію про те, хто має входити у склад виконавчого комітету міста, у кого більше повноважень, хто як розуміє українське законодавство, хто дотримується закону, а хто ні.
Депутат обласної ради та член виконавчого комітету Олексій Давиденко розповів, що змінились вимоги до подання заявок на вибори міського голови. Тепер прибрали грошову заставу. Із кандидата на мера міста вже не вимагають документів про освіту, стаж роботи, не треба довідки про стан здоров’я, зокрема, психічного здоров’я. Так що тепер місто матиме багато кандидатів на посаду голови, і на його думку, це ненормально, що до влади пускають усіх без розбору.
Посумувавши і пожартувавши над теперішнім важким життям у Смілі, члени виконкому розійшлися до наступного разу…

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У енергетиків області – новий керівник

28 березня 2024, 12:26

2024 03 28 energДержавний секретар Міністерства енергетики України Сергій Суярко та в.о. генерального директора АТ «Українські розподільні мережі» Артем Мартинюк представили колективу ПАТ «Черкасиобленерго» нового очільника – Вадима Яненка.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.