Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Дійові особи

Тиждень рекордів провели у школі №15

2019 12 05 zmagana

 

«Рекорди існують для того, щоб їх бити», - цей вислів Криштіану Рональдо став девізом тижня рекордів в Смілянській школі №15.
Такі тематичні тижні є прикладом об’єднання шкільної родини у спільній справі – створити власну книгу рекордів школи в номінаціях «Людина», «Знання», «Мистецтво» та «Спорт». Адже кожного дня нас оточують речі, які насправді є дивовижними, потрібно лише озирнутися навколо і побачити все на власні очі.
Тож кожен учень із завзяттям намагався проявити свої кращі рекордні якості.
Понеділок був присвячений рекордам в живій природі. Діти разом з вчителями стали учасниками різних антропометричних вимірів. У конкурсі «Рапунцель» на найдовше волосся переможницею визнано ученицю 6 класу Ярославу Норенко з 97-сантиметровою косою.

 

2019 12 05 zmagana1

 

Дюймовочкою закладу з найтоншою талією у 58 сантиметрів стала учениця 9 класу Надя Теренник. Модельні ноги 93 сантиметри має переможниця конкурсу «Ноги від вух» одинадцятикласниця Оля Одуденко.
Конкурс «Богатирські плечі» (46 см) виграв учень 11 класу Євгеній Апілат. Також в закладі є своя Попелюшка, учениця 7 класу Настя Крутофал з ніжкою у 22 сантиментри. Конкурс «Гулівер» виграв восьмикласник Роман Дахно (розмір стопи 48, зріст – 193 см).

 

2019 12 05 zmagana2


Рекорди здорового життя у сфері спорту визначали вчителі фізичної культури. Учні з азартом змагалися у конкурсах на підтягування та віджимання, набивання м’яча, стрибках на скакалках та підкорювали канат на швидкість.
Шкільний рекорд з стрибків на скакалці «Кенгуру» за 30 секунд встановив учень 11 класу Дзюбан Максим, стрибнувши 75 разів. А серед дівчат першою була шестикласниця Катя Перемей, яка стрибнула 62 рази.
Найшвидше набиває м’яч восьмикласник Максим Зінченко та учениця 7 класу Настя Пугач. «Тарзаном» закладу по здоланню каната став випускник Володимир Лукіян (2 хв). Залізний прес має учень 8 класу Артем Нагорнюк (222 нахили тулуба), найдовше на перекладині зміг повисіти учень 7 класу Артем Пиндик (4 хв).
Карту рекордів материків та океанів оформили учні разом з вчителем географії та природознавства, на якій фотокартками було висвітлено найвизначніші рекорди нашої планети. Для учнів 1-4 класів було оформлено зону ребусів. Вони мали можливість і порозгадувати цікаві та яскраві ребуси, а також за допомогою прикріплених QR- кодів дізнатися більше про місця світу, які вважаються рекордсменами.
Учні 7 класу на уроці географії визначили всі географічні рекорди материка Африка. На дошці оголошень було розміщено цікавий та пізнавальним матеріал про «Незвичайні рекорди України», з якими мали змогу познайомитися учні школи.

 

2019 12 05 zmagana3


Математичні рекорди з усного рахунку, скоромовок, швидкісного читання та письма, друкування тексту та складання великих геометричних пазлів фіксували вчителі математики, української мови та початкових класів.
Шкільний рекорд по складанню пазлів в 1000 елементів встановили учні 2 класу Лілія Апілат, Соломія Мазур та Євгенія Костюкова. В усному рахунку визначили шкільну «Людину-пі», якою став учень 9 класу Станіслав Ковтун та семикласник Нікіта Король. Скоромовки принесли перемогу учениці 7 класу Анні Трикоз. Без помилок і найшвидше пише учениця 9 класу Зайва Юлія.
День фізичних рекордів запам’ятався інтерактивними майстерками від вчителя фізики та учнів 8 класу, під час яких були презентовані технології, які здаються фантастичними.
Підсумком тижня рекордів стало встановлення рекорду живе «Шкільне яблуко» з учнів закладу.
Кожен рекордсмен отримав сертифікат про внесення в книгу рекордів закладу. Впевнені, що такий тематичний тиждень стане доброю щорічною традицією і наша шкільна книга рекордів буде поповнюватися новими досягненнями наших учнів.


Мар’яна Криворучко, заступник директора школи №15

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Домінуватиме некомфортна, хмарна з опадами погода

19 березня 2024, 06:15

Похмура погода буде триматися у Смілі не весь день - ввечері небо стане чистим та ясним.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.