Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Куди можуть полетіти українці без ПЛР-тесту

 

Перед початком літнього сезону низка популярних серед українців туристичних країн послабили карантинні обмеження. Зокрема, скасували вимогу про обов'язкове ПЛР-тестування для в'їзду в країну.
Про це розповів віцепрезидент Української асоціації туристичних агентств Максим Дереза, пише OBOZREVATEL.
За словами Дерези, українцям слід звернути увагу на Туреччину, де з 15 травня скасовано вимогу про ПЛР-тестування. Крім того, в найближчі тижні на курортах цієї країни не буде туристів з Росії.
"Туди (у Туреччину, - ред) літають літаки з майже всіх можливих аеропортів. Плюс, до Туреччини до 1 червня не летять російські туристи. Була інформація про те, що заборона для російських туристів буде продовжена до кінця червня. Можливо, їх взагалі не буде цього сезону", – підкреслив експерт.
За його словами, Туреччина буде з "хорошими ціновими пропозиціями". Також серед країн, де не потрібні довідки, – Чорногорія.
"У Чорногорію ми летимо без ПЛР-тесту. Вона навіть буде оплачувати туристам з різних країн, у тому числі і України, ПЛР-тест на зворотний виліт. Тому що, коли ми прилітаємо в Україну з будь-якої країни, ми повинні зробити ПЛР-тест або пройти самоізоляцію", – повідомив він.
Також ПЛР-тест, за словами Дерези, не потрібен для подорожі до Албанії.
"Хорватія з ПЛР-тестом, але країна теж нас пускає. Також відкрилася Грузія, Кіпр, Греція. Греція з ПЛР-тестом, а в Грузію і на Кіпр ми летимо з ПЛР-тестом і там робимо ще один тест за свій рахунок", – додав він.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.