Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Що говорить про людину дата її народження?

2019 08 12 narodzena

 

Справді, вже давно відомо, що число, під яким народилася людина, може багато про неї розповісти, пише «Український журнал».
1
«Номер один» – і цим все сказано. Це знак творчих, креативних, оригінальних і вкрай незалежних людей. Їх самодостатність має дві протилежні грані: з одного боку, це впевнені в собі персони, які часто служать прикладом для оточуючих; з іншого – індивідуалісти і егоїсти, які не готові рахуватися з чужою думкою.
Часто виступають в ролі лідерів та ініціаторів – в них сильний новаторський дух і рішучість. Вони досить амбітні і готові піти на ризик заради досягнення заповітної мети. Серед негативних рис: імпульсивність, самовпевненість і впертість.
Через природну стриманість, їм буває дуже складно продемонструвати всю повноту і глибину своїх почуттів навіть найближчим людям.
2
Другого числа народжуються люди, яких відрізняє надчутливість. Будь-яке прохання з боку навіть малознайомих людей вони ні за що не залишать без уваги. «Двійка» – символ рівноваги і міцного союзу. Це відмінні партнери для бізнесу, колеги, друзі та супутники життя.
Любовна історія, схожа на чарівну казку – це про їхні стосунки. Часто «двійки» виступають в ролі посередників і третейських суддів – вони прекрасні дипломати: щирі, виховані, сприйнятливі.
А ще це сакральне число художників і романтиків. Такі люди відмінно працюють в команді, але, разом з тим, не схильні проявляти ініціативу і не люблять опинятися в центрі уваги. Їх надмірна сором’язливість часто стає головним каменем спотикання для вирішення важливих завдань. Інша крайність чутливого характеру – схильність впадати в депресію.
3
«Трійка» – знак художнього уяви, творчого інтелекту, комунікабельності і співчуття. Це символ взаємодії і нейтралітету. Третього числа народжуються невтомні оптимісти, які вміють бути щасливими і насолоджуватися життям.
Для них властиво стан вічної закоханості. Володарі відмінного почуття гумору. Наділені прекрасної інтуїцією, завдяки якій прекрасно ідентифікують найбільш важливі думки і ідеї.
До думки «трійок» варто прислухатися особливо уважно. Як і у двійок, їх чутливість іноді йде в іншу крайність – в моменти смутку вони схильні до депрессії, перебільшення незначних проблем …
4
Відповідальні, сумлінні, серйозні, надійні люди, які не бояться непростих завдань і роблять все, щоб їх благополучно вирішити. Навколишні це швидко зчитують, не випадково на адресу «четвірок» часто звучать прохання про допомогу, і вони не залишаються непочутими.
Люди, які народились в цей день мають блискучу ділову репутацію. Власною працею вони здатні заробити чималі статки. Здається, що немає такої справи, яке було б їм не під силу. Багато «четвірок» тяжіють до точних наук. Ці люди тверезо ставляться до будь-яких невдач, сприймаючи провал як неминучу частину життєвого досвіду.
З власних помилок вони вміють витягати правильні висновки і, в наслідку, користь. Більш того, будь-які складнощі і перешкоди на шляху лише розпалюють в них азарт і змушують, не шкодуючи сил, у що в будь-яку ціну домагатися бажаного.
5
«П’ятірка» – символ свободи в нумерології. І люди, народжені під цим числом, відмінно знають як нею скористатися і розпорядитися за призначенням. «5» – прикмета завзятих мандрівників і авантюристів.
Дуже товариських, цікавих і універсальних людей. Часто це цифрова мітка геніїв. Ті, хто з’явився на світ п’ятого числа схильні до містицизму. Їх приваблює все таємниче, дивне, невідоме …
Головна порада, яку хочеться дати «п’ятіркам» – пригальмувати! Не робіть поспішних висновків з ситуацій і не квапте події. Ваш нетерплячий характер і тяга до швидкого прийняття рішень може зіграти з вами злий жарт і зробити нещасними.
6
Це знак любові і взаєморозуміння, чесності і вірності, сім’ї та дружби. У людях, народжених шостого числа, дуже сильно розвинене почуття відповідальності, художні таланти, тяга до гуманітарних наук.
Вони великодушні, домовитись, допомагають іншим: слушною порадою і, нерідко, грошима. «Шістки» – прекрасні друзі, яким можна довірити найпотаємніші секрети. Разом з тим, цей номер пов’язаний і з осліплює ревнощами, і з позицією завзятого власника. Вони досить уперті, нав’язливі і сприйнятливі до лестощів.
7
Знак мудрості і розуму, який часто переважає над почуттями. Не випадково люди, що з’явилися на світ «щасливого» сьомого числа (а їм і, правда, завжди щастить!), Обожнюють читати, готові весь час вчитися чомусь новому і пов’язати своє життя з інтелектуальною діяльністю.
Мають сильний потенціал в науці і винаходах. Любителі усамітнення, перфекціоністи. На негативній стороні «сімки»: скритність, пристрасть до суперечок, сарказм, тенденція до ізоляції, упертість, дратівливість.
8
В нумерології це символ влади, покровительства, виконавчих здібностей і управління. Люди, які з’явилися на світ восьмого числа будь-якого місяця, часто знаходять своє покликання в політиці, стають експертами в області управління корпораціями і відчувають себе вкрай комфортно в позиції сили (до слова, це відбивається і в сексі). Вони егоцентричні, ласі на похвалу, мріють домогтися загального визнання.
«8» – цифра, яка уособлює високий дохід і матеріальний успіх. Не намагайтеся тиснути на жалість «вісімок» і закликати до їх серця – докори сумління їм чужі. До рис зі знаком «мінус» можна віднести надмірну амбітність, жopсткість (не сказати жopстокість) щодо підлеглих і нетерпіння до людей в цілому. Великі гроші і запаморочливі заробітки можуть «вісімку» зіпсувати.
9
Одні з найбільш сентиментальних представників календарного місяця. Самовіддані друзі, романтичні супутники життя, зацікавлені ділові партнери. В “дев’ятках” добре розвинений письменницький талант – не дайте йому пропасти.
Одна з яскравих рис – щедрість. Її відзначають всі, хто знайомий з цими представниками. Легко прощають образи і поблажливо ставляться до недоліків інших. Відповідальні співробітники, які ніколи не підведуть запуск нового проекту.
Єдине, чого не вистачає розсіяним «дев’яткам» – більше уваги власних фінансів. Будь-які суми грошей в одну мить зникають з їх рук.
10
Одне з найбільш суперечливих чисел. Являє собою комбінацію двох сакральних чисел, сенс яких зводиться до вираження: «Або все, або нічого». Люди, народжені під «10», звикли діяти просто і прямо, вони уникають інтриг, складних поворотів і хитрого плану, а завжди вибирали найочевидніший і вірний шлях.
Вони володіють чистою душею і великим серцем, дуже популярні серед своїх друзів і вічно перетягують до себе увагу оточуючих.
11
Жодне інше число не володіє настільки сильною духовною складовою, як цифра одинадцять. З самого дитинства вони вибирають для себе шлях внутрішнього розвитку та милосердя. Матеріальні цінності хвилюють їх в останню чергу, вони, перш за все, піклуються про свою душу.
Такі люди усвідомлюють силу слова, тому ретельно зважують всі, що говорять, і ніколи не дають дозвільних порад і рекомендацій. До їхньої думки, дійсно, варто прислухатися уважно – можна бути впевненим, вони вже оцінили всі можливі наслідки прийняття такого рішення. Їх внутрішнє чуття межує з екстрасенсорними.
12
Від номера один люди, народжені 12-го числа, взяли тверду волю, позитивне ставлення до життя і незгасаючу енергію. А ось від двійки – внутрішню гармонію, баланс сил, блискучий організаційний талант і комунікабельність.
Дванадцять – сакральне число для всього людства, і ця обставина не можна списувати з рахунків. Більше тисячі років тому саме його обрали для визначення часу доби, поділу року на місяці і вимірювання довжини (фут = 12 дюймів). Не випадково, саме на цих представників найчастіше лягає особлива місія – вони можуть змінити світ на краще.
13
Саме спірне число в нумерології, що позначає етап трансформації. Народжені тринадцятого числа люди нікого не можуть залишити байдужими. Носії цього цифрового коду все життя прагнуть до досконалості, в їх житті постійно відбуваються якісь зміни: як в особистому житті, так і на роботі.
Слово «стабільність» явно не з їх лексикону. Один з головних недоліків його представників – нетерпимість до оточуючих. Після великої сварки вони рідко дають другий шанс, навіть якщо інша людина цього явно заслуговує. Крім того, вони досить ліниві, що часто заважає їм в досягненні поставлених цілей.
14
Це число належить тим людям, які вірять в абсолютну свободу без будь-яких обмежень. Навіть не намагайтеся їх в чому-небудь обмежувати, вони зникнуть з вашого життя назавжди. Досить запальні – краще не потрапляти їм під гарячу руку, можна заробити.
У пориві люті абсолютно себе не контролюють, про що потім шкодують. Характерна особливість – сильне збудження, що межує з хіттю. Більш пристрасних коxaнців дуже складно знайти. Дуже легко закохуються, навіть перебуваючи в стабільних відносинах завжди тримають ще одну людину в полі зору.
Носії цього цифрового коду нерідко терплять фіаско в бізнесі – це число пов’язане з втратою матеріальних благ. Їм варто ставитися до своїх фінансів особливо бережливо і, найкраще, довірити їх управління надійного партнера, чия аура здатна погасити несприятливі події.
15
Під цим числом народжуються винахідники і фантазери. Від природи в них закладено маса талантів: від технічних до поетичних, багато з яких можуть бути з успіхом реалізовані в професії. Однак, для вирішення найскладніших завдань їм часто не вистачає терпіння і внутрішньої дисципліни.
Будь-які труднощі і проблеми сприймають занадто близько до серця. Однак, висловлювати відкрито своє невдоволення не звикли, вважаючи за краще промовчати. Вони надзвичайно чутливі і дуже болісно реагують на найменшу критику.
У представників цього цифрового коду сильно розвинене співчуття – вони набагато більш чутливо відчувають біль іншої людини, ніж більшість, їм складно змиритися з ситуацією гноблення слабкого або безпорадного.
16
Персональний номер 16 каже про те, що його володар – глибоко мисляча людина аналітичного складу, ніщо не видає його справжніх почуттів. Відповідальний, вихований, сприйнятливий, щедрий, по-своєму загадковий і незалежний. Володіє прекрасною інтуїцією. Відповідальний і обов’язковий на 200%.
В юності не боїться висловлювати свою думку з будь-якого приводу – відкрито і з почуттям власної гідності, але, на жаль, потім часто має славу всезнайки і вискочки. З роками сильніше йде в себе і стає більш стриманим, закритим, обережним. Він ненавидить поверховість: якщо «16» вирішили почати відносини – це означає, що його почуття сильні і серйозні. Це дуже чуттєвий і лояльний партнер.
17
Які ж вони витривалі! Просто вражає, як такі міцні фізичні дані є сусідами з ранимою душею. Хочете завоювати їх серце? Щиро проявляйте свою любов і ласку – «17» не терплять фальші і лицемірства. З дитинства їх делікатний характер не витримує критики.
Їм дуже складно змиритися з відмовою. Слово «ні» на їхню адресу моментально робить їх сердитими і навіть агpeсивними. Якщо вони в щось вірять, переконати їх у зворотному буде просто неможливо. Люблять підвищену увагу до власної персони. Часто виступають в ролі музи і джерела натхнення для творчих людей.
18
Цифровий знак борців за справедливість. Такі люди готові до останнього відстоювати не лише власні інтереси, а й права їх друзів і колег. Разом з тим, вони досить консервативні – в будь-якій справі спираються виключно на особистий досвід і знання, рідко прислухаючись до думки інших.
«18» – цифра природжених аристократів. Вони будуть сильно стpaждати і навіть можуть впасти в депресію, якщо з якихось причин заплямують свою репутацію і зроблять все можливе, щоб її відновити. Ці люди сильно стурбовані власним зовнішній видом, і тим, наскільки привабливими їх бачать навколишні.
Рідко потрапляють в курйозні ситуації, так як звикли діяти вкрай обережно. У любовних відносинах понад усе ставлять взаємну повагу. Часто такі люди мають глибокий емоційний зв’язок із своїми мамами, чия моральна підтримка і схвалення для них вкрай важливі.
19
“Що посієш те й пожнеш”. Приказка, яка якнайкраще символізує шлях людей, які народилися 19-го числа. Їх життєвий сценарій нагадує королівство дзеркал. Їм варто бути вкрай уважними до того, що вони говорять і роблять. Будь-який скоєний вчинок (благородний або підлий) ніколи не проходить для них безслідно – доля постійно все відображає і повертає сторицею.
Нерідко вони розплачуються за помилки минулого. Енергійні, прагматичні і повні рішучості люди. Віддають перевагу стабільності: в сім’ї і в професії і вкрай рідко зриваються з насидженого місця. Матеріалісти до мозку і кісток – для них представляє цінність тільки те, що можна помацати руками. Успіх в будь-якій справі вони оцінюють виключно в грошовому еквіваленті.
20
Категорично не переносять самотності – чим більше людей в їх оточенні, тим краще. Прекрасні оратори і вірні друзі, відмінно працюють в команді, з задоволенням беруть активну участь в публічних заходах. Люблять гучні застілля, концерти … Гостинні, привітні, заповзятливі. Романтики.
Люблять музику і танці, володіють великим творчим потенціалом. Про таких людей кажуть «улюбленці долі» – багато їх бажаннь виконуються як по велінню чарівної палички. Вражаюче, але при цьому вони часто нарікають на своє життя, бувають незадоволені своїми досягненнями. Легко потрапляють під чужий вплив.
21
Ті, чий день народження припадає на 21-е число – життєлюби, яких пошукати. Вони щодня готові дякувати долі за кожен день свого існування. Нерідко відбуваються із заможної сім’ї. Той факт, що на 21 число двічі на рік доводиться сонцестояння символізує їх прозаїчний характер.
Вони зациклені на грошах, які їх явно люблять. З них виходять прекрасні економісти, банкіри, фінансисти. Їм варто довірити повноправне ведення сімейного бюджету. Надають величезного значення своєму статусу в суспільстві і положенню свого партнера.
Вони цинічні і іронічні. Ще одна їх слабкість – це iнтuм, яким вони буквально одержимі. Вони вміють відокремлювати почуття від тваринного потягу, тому якщо і змінюють улюбленим, то роблять це виключно за велінням інстинктів, надмірного збудження і просто, щоб зняти напругу.
22
Двадцять два – знак освіти. Ті, хто народився під цим числом люблять вчити інших і прекрасно з цим завданням справляються. Викладацька і лекційна робота створена для них. «22» – справжні ерудити, широкому кругозору яких можна тільки позаздрити.
На них природою покладена місія відкривати і пояснювати іншим найскладніші процеси, що відбуваються як на землі, так і поза нею. Звідси, наприклад, їх тяга до космосу. Вони не бояться брати відповідальність – і за сказані слова, і за скоєні вчинки. Таких людей обов’язково потрібно хвалити і робити їм компліменти, від яких вони розквітають.
Людина, якій цей номер визначений долею, – тріумфатор. Однак успіху в житті він досягає не випадково, а завдяки напруженій роботі. Серед тих, хто народився 22-го числа, чимало філантропів і благодійників.
23
У загадковому числі 23 зашифрована пристрасть до пригод і постійного рух вперед. Люди, народжені під цим номером, сміливі, стрімкі, рішучі, імпульсивні, товариські і непостійні. Мають великий потенціал в бізнесі, роботі в фінансовому секторі і сфері інновацій.
Втім, їх таланти багатогранні, і вони можуть відбутися в практично в будь-якій професії, завдяки високому інтелекту, креативності і прогресивним ідеям. Вони сповнені оптимізму, ентузіазму і цікавості. Найголовніше в житті для них – свобода, вони не люблять ні перед ким звітувати. Мають колосальну силою тяжіння для протилежної статі, чуттєві партнери.
Вони схожі на магніт, який притягує до себе складні ситуації і проблеми. Тому їхнє життя не можна назвати простим.
24
Це символ безпеки і лояльності. Немає більш уважного і обережного представника календарного місяця. Перш, ніж зважитися на мінімальний крок або вчинок, вони докладно зважать всі «за» і «проти», оцінять можливі наслідки і тільки після цього приймуть рішення.
Пускатися у всі тяжкі – це явно не про них. Особливе місце в їхньому житті займає їжа. Причому, проявляється це в різних аспектах: вони можуть відкрити власний ресторан або прославитися як геніальні кулінари. Про їх зразкову дисципліну можна складати легенди.
25
Життям цих людей керує інтуїція, що межує з паранормальними здібностями і пророцтвами. У них укладений якийсь містицизм. Це неймовірно чутливі люди, думкою яких нехтувати ні в якому разі не можна. Якщо така людина вирішує в останній момент змінити своє рішення через те, що «відчув щось недобре» – не варто списувати це з рахунків, а краще прислухатися без пояснення причин.
Одними інтуїтивними здібностями справа не обмежується. В сумі два і п’ять дають сімку, а це символ інтелекту. Здійснювати безрозсудні вчинки не в їхніх правилах.
26
В сумі два і шість дають вісімку, дві замкнуті сфери якої утворюють знак нескінченність. Це символ нерозривності зв’язків. Це найвірніші друзі і дружини. Люди, в життєвий код яких «зашито» число 26, беруть на себе роль покровителів – для цього у них є всі вихідні дані: вольовий характер, потужна енергетика, талант керівника, чуйність.
Серед негативних сторін: марнославство, прагнення до безмежної влади і бажання «підім’яти» оточуючих під себе. Такі люди обожнюють порядок, в їх домі панує чистота і краса.
27
В нумерології за цією цифрою закріплена сила зцілення. Її представники знаходять своє покликання в області медицини і охорони здоров’я. Вони відмінні цілителі, нерідко – прихильники альтернативної терапії. Володарі «27» інтуїтивні, емоційні, здатні до глибокого співчуття, їх не потрібно вчити співчуття – турботу про ближніх, вони відчувають кожною клітинкою душі.
Вони ніколи не впадають у відчай, отримують уроки з життєвого досвіду і можуть легко почати все спочатку після провалу. Схильні до сильних перепадів настрою, нетерплячі, самовпевнені.
28
Цифра, яка символізує закон. Ті люди, чий день народження випадає на 28-е, мають високий ступінь відповідальності. Вони вічно закликають всіх до порядку і дотримання приписаних правил. Бути прекрасним суддею або працювати в сфері юриспруденції – написано на їхньому роду.
Інша крайність – самі за собою ніколи не визнають провини і схильні до постійних звинувачень на адресу оточуючих. Настільки владний характер пом’якшує «двійка», яка наділяє їх творчою фантазією і багатою уявою.
29
Число з величезним емоційним потенціалом. Нерідко впадають у крайнощі (сьогодні – люблю, завтра – ненавиджу). Вся справа в тому, що цифри в їх складі знаходяться на протилежних кінцях. Перша – робить їх миротворцями і дипломатами, друга – харизматичними шукачами пригод.
З грошима їм по життю щастить – вони приходять до них досить легко: добре заробляють, виграють в лотереї. А ось над особистим життям їм доводиться серйозно працювати, постійно закохуються «не в тих людей», поруч зі своїм партнером часто страждають від почуття незахищеності.
30
«Тридцятка» – прикмета ділових, незалежних і вольових людей. Мають фантастичний пам’яттю, вміють відмінно концентруватися, «відключаючи» від навколишнього оточення.
Можливості їх інтелекту величезні, а проникливість і швидкість розуму допомагають справлятися з найскладнішими ситуаціями. Їх життя насичене подіями, поруч з ними не засумуєш.
Якщо хочете неупереджену оцінку того, що відбувається – запитаєте ради людини, яка народилася тридцятого числа. Вони не посоромляться сказати в обличчя всю правду і допомогти слушною порадою.
31
Знак цілеспрямованих і незалежних людей. Не упускають жодної можливості, яку надає їм життя. Особливий індивідуальний почерк і творчий підхід простежуються у всьому, що вони роблять. Будь-яка справа, за яку вони беруться, буде доведена до досконалості.
Ця властивість допомагає їм завоювати високе положення в суспільстві. Відмінні організатори найсміливіших проектів. Не люблять йти протоптаними стежками, а завжди шукають нові шляхи та напрямки. Цінують стабільність і вірність.
Не намагайтеся їх обдурити – втратите їх довіру назавжди.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Злочини, вчинені військовими рф під час повномасштабного вторгнення в Україну

19 березня 2024, 11:24

2024 03 19 zlochinЗ початку повномасштабного вторгнення росії в Україну слідчі Національної поліції України розпочали 111 081 кримінальних проваджень за фактами вчинення на території України злочинів військовослужбовцями збройних сил російської федерації та їхніми пособниками.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
Вболівальників ЛНЗ запрошують дивитися матч із трибун

19 березня 2024, 12:24

2024 03 19 lnzВболівальників запрошують подивитися перший матч футбольного клубу ЛНЗ у цьому році на стадіоні з трибун.