Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

У гормонів теж є "годинник роботи"

2019 07 15 bydulnuk

 

Якщо ви прокидаєтеся і встаєте до 6 години ранку, то у вашому організмі виробляється серотонін-гормон щастя.
О 6 00 - піднімається рівень кортизолу - гормон, який готує наш організм до активного неспання!
Зараз максимально включена логіка. Саме час записати плани на день і прийняти рішення, воно буде.
Випиваючи 500 мл води вранці і роблячи зарядку, вимиваються гормони стрессу.
О 7: 00 - припиняєтся вироблятися мелатонін, звільняючи місце статевих гормонів. Більше спати сенсу немає, цінність подальшого сну – 0, а значить це марна трата життя.
О 8: 00 - на арені статеві гормони. Вони ж стероїди - гормони, що формують наш м'язовий каркас. Саме час для зарядки, гімнастики, фітнес-клубу.
З 10: 00 - 14:00 пік нейрогормона, що відповідає за пам'ять, увагу і запам'ятовування. Кращий час для розумової діяльності
З 14: 00 - 16:00 - відчувши різкий сонливість в цей час, не відмовте собі в задоволення поспати 20 хвилин! Це пік гормону зростання - гормону краси і вічної молодості. І, бажано, після цього сну розминка, тому що гормон росту відповідає за кількість м'язової тканини.
О 17:00 - починає знижуватися кортизол. Прийняття важливих рішень варто скасувати. Спорт протипоказаний, тому що живлення м'язів буде дуже складним.
О 21: 00 - починає вироблятися мелатонін. Знижуючи температура тіла, нам хочеться тепла і турботи від близьких. Саме час для сімейних обнімашок!
О 22: 00 - гіпофіз виділяє гормони – ендорфіни. Заснувши в цей час, сон буде супроводжуватися найбільш приємними відчуттями. Денний стрес позаду, організм готовий до перезавантаження. Цінність сну з 22:00 до 4:00 - максимальна. Відсутність сну в цей час - фатально.
О 2: 00 - за роботу приймається гормон росту - гормон краси і вічної молодості. Завдяки йому діти "літають уві сні", а дорослі залишаються молодими, красивими, з міцними кістками і якісної мускулатурою!

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Домінуватиме некомфортна, хмарна з опадами погода

19 березня 2024, 06:15

Похмура погода буде триматися у Смілі не весь день - ввечері небо стане чистим та ясним.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.