Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Учні районної «Ліги старшокласників» побували в гостях у радіо «Мрія»

2019 02 23 мрія заг

 

Районний відділ освіти і Центр дитячої та юнацької творчості Смілянської районної ради постійно збирають Лігу старшокласників району й проводять навчально-виховні заняття. Сучасних учнів вже не здивуєш стандартними лекціями та уроками. Діти хочуть побачити щось нове, поспілкуватися з успішними людьми, перейняти їх досвід, дізнатися щось корисне. Учнівські лідери зі шкіл району попросили організувати для них якусь нестандартну зустріч. Методист відділу освіти Олександра Євзюра підтримала ідею директора ЦДЮТ Таїси Богатирьової звернутися до адміністрації нового, сучасного і прогресивного радіо «Мрія» з пропозицією зробити спільний захід для дітей. Журналісти не відмовили і влаштували для Ліги старшокласників району пізнавальну екскурсію за лаштунки редакції радіо.

 

2019 02 23 мрія 3

 

У гості до радіо «Мрія» приїхав майже весь склад учнівських лідерів району. Діти дізналися, що нова музично-інформаційна радіостанція «Радіо «Мрія» мовить у Смілянському та Кам’янському районі на частоті 100,4 FM. Почала працювати у серпні 2018 року. Тут привітний, молодий і творчий колектив. Директор Євгеній Лопатін розповів про особливості роботи працівників радіо, розказав про те, де можна вивчитись на радіоведучого, як стати успішним професіоналом. Радіоведуча Анна Шатна вивела дітей у прямий ефір, показала, як працюється за лаштунками радіо, як створюють радіопередачі. Журналісти Алла Павлюченко та Анатолій Самарський теж поспілкувалися з учнями, юних гостей радо зустрічав увесь колектив радіо – і бухгалтерія, і рекламний менеджер Любов Івахненко.

 

2019 02 23 мрія 1

 

Проведення цікавої екскурсії підтримали постійні спонсори молодіжних заходів на Смілянщині та друзі радіо «Мрія» - Всеукраїнське об’єднання «ЧЕРКАЩАНИ». Від імені ВО «ЧЕРКАЩАНИ» та секретаря політичної ради й директора ТОВ «Агро-Рось» Анатолія Семиноги депутат районної ради Світлана Семинога-Пономаренко організувала для учнів каву-брейк, бутерброди та солодкий стіл. Світлана Михайлівна розповіла про молодіжний рух ВО «ЧЕРКАЩАНИ» і про діяльність цього патріотичного об’єднання.

 

2019 02 23 мрія 2

 

Інформаційну підтримку та допомогу в організації заходу надав колектив нашого сайту Сміла.ua.
За цікавими розмовами швидко пролетів час. Старшокласники були задоволені новими знайомствами. І учні, і педагоги-організатори разом із журналістами радіо «Мрія» та Сміла.ua намітили план майбутньої співпраці. Можна створити цикл радіопередач для молоді, можна організувати поетичні читання в радіоефірі до Шевченківських днів, впровадити постійну рубрику та повідомляти про діяльність учнівського самоврядування і успіхи кожної школи… Ідей дуже багато, тож всі сподіваються, що ця зустріч не остання і співпраця з прогресивною молоддю району продовжиться.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.