Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Правовий навігатор для військових, які отримали поранення

 

 

Вас евакуювали з поля бою, ви прийшли до тями, і разом з лікуванням отримали головний біль від намагання розібратися з тим, що вам робити далі?
Громадська організація "Принцип", вирішили підставити вам плече, на яке можна спертися, – і створила Правовий навігатор для військових, які отримали поранення. Це онлайн-платформа, на якій команда правозахисників зібрала відповіді на найпоширеніші запитання щодо наявної системи.
Переходьте за посиланням https://navigator.pryncyp.com/

І обов‘язково поширте його вашим побратимам, посестрам, а також близьким, які точно вам допомагають пройти шлях пораненого.

- Як отримати довідку про поранення?
- Що робити для отримання матеріальної допомоги?
- Як відбувається оформлення лікування за кордоном?
- Куди скаржитися, якщо не є сумніви у висновку ВЛК?
Замість годин пошуку по Мережі на ці та багато інших запитань – пораненим треба відкрити лише одне посилання https://navigator.pryncyp.com/

Важливо. Якщо ви не військовий/а, але побачили цю інформацію – поширте її. Реальність така, що у вас в друзях є люди, яким точно стане в нагоді цей Навігатор.
Можна сподіватися, що алгоритм знадобиться якомога меншій кількості людей, але не варто думати, що після поранення їм не знадобиться підтримка.

Для інформації: "Принцип" - це громадська організація, заснована 2023 року для правового захисту військовослужбовців, зокрема тих, хто отримав бойове поранення. Співзасновники – адвокат і військовий Masi Nayyem та правозахисниця й волонтерка Любов Галан
Вони хочуть змінити систему, а яку потрапляють поранені, щоб вони відчували повагу і від держави.
Ви можете більше дізнатись на стрінці "Принципу" у Фейсбуці
https://www.facebook.com/pryncypua

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У енергетиків області – новий керівник

28 березня 2024, 12:26

2024 03 28 energДержавний секретар Міністерства енергетики України Сергій Суярко та в.о. генерального директора АТ «Українські розподільні мережі» Артем Мартинюк представили колективу ПАТ «Черкасиобленерго» нового очільника – Вадима Яненка.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.