Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Нині в області діють чотири види графіків відключень електроенергії

 

 

Через терористичні атаки окупантів на енергетичну інфраструктуру і дефіцит генерації в енергосистемі країні в нашому краї запроваджено чотири види стабілізаційних графіків відключень.
Як повідомляють в «Черкасиобленерго», такі види графіків розроблені для того, щоб максимально зберегти потужності енергетики країни та стабільне функціонування об’єктів критичної інфраструктури області.
Отож зелений – це графіки погодинних відключень, де діють три черги відключення: на 2 год. вимикається світло та на 4 год. вмикається.
Жовтий – тут діють дві черги відключення: на 3 год. вимикається світло та на 3 год. вмикається.
Червоний – тут діють три черги: на чотири год. вимикається світло та на дві год. вмикається.
Енергетики області кажуть, що спеціальні графіки аварійних відключень діятимуть у екстрених випадках та застосовуватимуться за командою диспетчера НЕК «Укренерго» без попередження. У разі його застосування треба обмежити потужність області на 75% одночасно. Тобто відключити від електроживлення усі три черги зеленого виду графіків.

На 2 грудня за розпорядженням НЕК "Укренерго" доведена потужність 64% від загальної потреби для Черкаської області. Тому з 00:00 до 24:00 по Черкаській області продовжать діяти жовті графіки погодинних відключень.
В «Черкасиобленерго» наголошують, що ситуація з обмеженням потужності для споживачів області може змінюватися протягом доби і звертаються до управлінських компаній, голів ОСББ з проханням розмістити оголошення про години відключення електроенергії безпосередньо біля кожного ліфта у кожному під’їзді та будинку. Адже у застосування спеціальних графіків аварійних відключень користуватись ліфтами забороняється.
«Просимо вимикати айві електроприлади з мережі, світло у кімнатах та приміщеннях, якщо ним не користуєтеся, обмежити підсвічування рекламних вивісок, банерів, біл-бордів, моніторів. е допоможе уникнути перевантаження електромережі», – закликають енергетики області.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Злочини, вчинені військовими рф під час повномасштабного вторгнення в Україну

19 березня 2024, 11:24

2024 03 19 zlochinЗ початку повномасштабного вторгнення росії в Україну слідчі Національної поліції України розпочали 111 081 кримінальних проваджень за фактами вчинення на території України злочинів військовослужбовцями збройних сил російської федерації та їхніми пособниками.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.