Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

У нашому районі попрощалися з Героями, які віддали життя за Україну

 

 

Жителі нашого району провели в останню путь земляків - Героїв, які загинули на війні з російськоми окупантами, виборюючи незалежність та волю України.
Про це повідомляє голова Черкаської районної військової адміністрації Валерія Бандурко.
За її словами, у Смілянській громаді у жалобному мітингу попрощалися з двома військовими - начальником зв’язку, командира взводу управління самохідного артилерійського дивізіону бригадної артилерійської групи, майором Юрієм Хоменком та командиром взводу - старшим офіцером батареї артилерійської батареї артилерійського дивізіону бригадної артилерійської групи, штаб-сержантом Владиславом Одородьком. Юрій Віталійович, 1979 року народження, був учасником АТО. Помер 3 листопада 2022 року. А Владислав Володимирович, 1996 року народження, загинув 12 листопада на Миколаївщині.

 


«Жителі Березняківської громади віддали шану старшому водію піхотного відділення піхотного взводу піхотної роти, солдату Олександру Красноштанову, 1982 року народження, який загинув 6 листопада 2022 року на Херсонщині», – говорить пані Валерія.
Також, розповідає вона, у Черкасах попрощалися з військовими-навідником, оператором розвідувального відділення, молодшим сержантом Дмитром Соловйовим, старшим водієм розвідувального взводу десантно-штурмового батальйону, старшим солдатом контрактної служби Сергієм Яцев'юком та навідником кулеметного взводу стрілецької роти стрілецького батальйону, солдатом Анатолієм Коропом. Дмитро Ігорович, 1995 року народження. Уродженець Луганщини. Учасник АТО. Загинув 1 листопада 2022 року на Луганщині. Сергій Сергійович, 1992 року народження. Уродженець Запоріжчини. Учасник АТО. Загинув 10 травня 2022 року на Донеччині. А Анатолій Григорович, 1975 року народження. Загинув 3 листопада 2022 року внаслідок поранень несумісним з життям на Донеччині.
«Сумна звістка надійшла до Чигиринської та Леськівської громад. В останню путь провели захисника з кулеметного взводу стрілецької роти стрілецького батальйону, Олексія Заставенка, 1970 року народження, жителя Худяків Леськівської громади. Він загинув 3 листопада 2022 року на Донеччині. Похований на Батьківщині у селі Тіньки на Чигиринщині», - говорить Валерія Бандурко.
Водночас у Кам'янській громаді відбулася церемонія прощання із воїном - старшим навідником мінометного взводу мінометної батареї, старшим солдатом Богданом Северенчуком, 1991 року народження, який загинув 11 листопада 2022 року на Донеччині.
«Щирі співчуття рідним і близьким. Вічна слава нашим землякам – Героям, які боронили нашу землю від ворога», – підсумовує голова РВА Валерія Бандурко.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Районна поліція знайшла неповнолітню Марію Кононенко

29 березня 2024, 09:29

2024 03 29 znaishliПравоохоронці розшукали малолітню Кононенко Марію, яка зникла у Черкасах.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.