Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

27 липня відбудеться сесія міської ради

 

 

У міській раді інформують, що 27 липня планується провести засідання сесії міської ради.
Напередодні міські депутати активно працювали на засіданнях постійних комісій.
Так, на депутатській комісії з питань житлово-комунального господарства, що відбулося під головуванням заступника голови комісії Олега Книжа, обранці погодили на розгляд сесії особливості конкурсного відбору суб’єктів господарювання для утримання об’єктів благоустрою м. Сміла та делегували повноваження представнику управління житлово-комунального господарства.
Комісія міської ради з питань освіти, молоді та спорту, культури, охорони здоров’я та соціального захисту рекомендувала затвердити Статут Смілянської дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп», надати згоду на передачу в оренду комунального майна, що перебуває на балансі Будинку дитячої та юнацької творчості, затвердити програму забезпечення лікування пацієнтів, хворих на спінальну м’язову атрофію на 2022-2025 роки, а також надати одноразові матеріальні допомоги жителям міста та особам, що тимчасово проживають у місті, які опинилися в складних життєвих обставинах. Загалом члени комісії розглянули 15 питань порядку денного.
Засідання комісії з питань земельних відносин та містобудування, екології та раціонального природокористування відбулася під керівництвом голови постійної комісії Людмили Бандурко. Члени комісії розглянули 28 питань, які відносяться до компетенції комісії. Депутати вивчили та погодили ряд звернень щодо зменшення розміру орендної плати за земельні ділянки та обговорили питання поновлення договорів оренди землі фізичним особам підприємцям. Також надали дозволи на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на території міста.
Комісія міської ради з питань місцевого самоврядування, депутатської діяльності, законності, запобігання корупції, надзвичайних ситуацій відбулася під головуванням голови комісії Марини Федоренко. Депутати заслухали звіт про виконання плану роботи Смілянської міської ради за І півріччя 2022 року, розглянули проєкт рішення щодо перейменування провулку Перемоги та внесли зміни до раніше прийнятих рішень ради.
На останок відбулося засідання постійної комісії з питань місцевого бюджету, фінансів, податкової політики, розвитку підприємництва, захисту прав споживачів, комунальної власності, яку провела голова комісії Юлія Любченко. Члени комісії опрацювали 16 питань порядку денного, які віднесенні до її компетенції. В процесі обговорення депутати отримали відповіді доповідачів на питання, які виникали, внесли свої пропозиції. Всі проєкти рішень депутатами опрацьовані і рекомендовані на затвердження чергової сесії міської ради.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Районна поліція знайшла неповнолітню Марію Кононенко

29 березня 2024, 09:29

2024 03 29 znaishliПравоохоронці розшукали малолітню Кононенко Марію, яка зникла у Черкасах.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.