Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

За добу у Черкаській області 34 порушники комендантської години отримали повістки

 

 

Поліцейські продовжують виявляти порушників комендантської години.

Відтак воєнний стан у всіх регіонах України передбачає комендантську годину. На Черкащині вона розпочинається з 23:00 до 05:00. Черкащани нехтують правилами, їх затримують поліцейські. Військові вручають повістки.

У Черкасах правоохоронці продовжують у посиленому режимі патрулювати місто щодо дотримання правил воєнного стану, в тому числі дотримання мешканцями комендантської години.

У результаті нічного відпрацювання до Черкаського районного управління поліції з метою фільтрації було доставлено понад тридцять порушників комендантської години, які нехтували заборонами та правилами безпеки.

Також 34 громадянам військові вручили повістки.

Окрім того, працівниками поліції було встановлено, що дехто з порушників перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Дільничні офіцери поліції перевірили 32 осіб, які перебувають під формальним, адміністративним наглядом та домашнім арештом.

Крім того, правоохоронці перевірили 8 нічних закладів міста на предмет дотримання обмежень воєнного стану. Під час перевірок, порушень продажу алкогольних напоїв після 20:00 години не виявлено. Працівники поліції виявляли підозрілих осіб, склали 39 адміністративних матеріалів та задокументували кримінальні правопорушення.

До нічного патрулювання були залучені працівники Черкаського районного управління поліції, поліцейські батальйону поліції особливого призначення, патрульні роти Тактико-оперативного реагування Управління патрульної поліції, кінологи, представники військової служби правопорядку та військовослужбовці Черкаського об’єднаного центру комплектування Міністерства оборони України, які комплексно відпрацьовували місто.

Дане відпрацювання спрямоване на профілактику правопорушень, попередження і розкриття злочинів, посилення безпеки громадян, запобігання незаконному обігу зброї та наркотичних речовин, а також перевірки дотримання громадянами комендантської години.

Такі рейди й надалі будуть проводитися на території міста та області.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.