Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

У нашому районі провели в останню путь захисників України

 

 

У нашому районі провели в останню путь захисників України. Їх навічно забрала клята війна, яку розпочали на українській землі російські загарбники.

 


Про це повідомляє голова Черкаської РВА Валерія Бандурко.
За її словами, сміляни попрощалися з сержантом, водієм-кулеметником інженерно-саперного взводу Петром Хижняком, 1963 року народження, який загинув 16 березня під час артилерійського обстрілу на Харківщині.
Жителі Городищенської громада протягом тижня, що минає, віддали шану відразу двом землякам - Іллі Гриценку та Сергію Оношенку. Ілля народився 1997 році, був лейтенантом Збройних Сил України, трагічно загинув 19 березня при виконанні службового обов'язку. Оношенко Сергій Петрович, 1983 року народження, був солдатом, старший оператором групи зв’язку та телекомунікацій взводу пересувних засобів зв’язку вузла 2 категорії, трагічно загинув 12 березня, захищаючи Батьківщину від російських загарбників.
«Кам’янщина попрощалася зі своїм Героєм, солдатом Іванок Берчаком, 1982 року народження, який загинув 16 березня на Харківщині внаслідок військових дій окупантів від вибухів та осколків. У селі Пляківка Михайлівської громади поховали солдата, учасника ООС Вадима Пляченка, 1981 року народження, уродженцем міста Кам’янка, який загинув 26 лютого внаслідок прямого влучання ворожого боєприпасу у Чернігівській області», –говорить пані Валерія.
І додає, у селі Білозір’я провели в останню путь сержанта, старшого водія-радіотелефоніста взводу забезпечення реактивного дивізіону бригадної артилерійської групи Тараса Жупинаса, 1994 року народження, який загинув 20 березня на Київщині під час ракетного удару російських окупантів. Жителі села Носачів Ротмістрівської громади попрощалися з командиром навчального взводу, викладачем навчальної роти школи підготовки корабельного складу Юрієм Левченком, 1987 року народження, який проживав у Миколаєві, загинув 24 березня, не приходячи до тями, після отриманих травм. Поховали захисника на батьківщині у селі Носачів.
«До Набутівської громади теж прилетіла сумна звістка. Від травм, не сумісних з життям, 24 березня під Житомиром загинув старший солдат Руслан Шевченко, який народився у Набутові 1978 року, проживав у місті Херсон», – зазначає Валерія Бандурко і від імені усіх українців висловлює щирі співчуття родинам загиблих наших Героїв.
«Сумуємо разом з вами… Не забудемо, не пробачимо. Вічна пам’ять Героям!», – підсумовує голова РВА Валерія Бандурко.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.