Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Ситуація на Черкащині на цю хвилину контрольована

Про це повідомляє очільник області Олександр Скічко.
«Дякую нашим Збройним Силам, територіальній обороні, силовим службам, волонтерам і всім-всім, хто став на захист області та забезпечує її життєдіяльність», – наголосив він.
За словами голови обласної державної адміністрації, наразі завершилося чергове засідання оперативного штабу. Ключове рішення – скоординували дії для подальшої стабільної роботи критичної інфраструктури області та реагування на всі надзвичайні ситуації, підсилюємо оборонні блокпости та будуємо укріплення, відпрацьовуємо по області систему оповіщення, враховуючи всі звернення, що мали під час повітряної тривоги напередодні, зокрема, тепер вільні наряди поліції на вулицях вмикатимуть звукові сигнали під час повітряної тривоги, проводимо роботу із власниками комерційної нерухомості, де є укриття.
«У країні воєнний стан, раптом ще хтось не зрозумів! Укриття повинні бути доступними для населення! Кожному буде доведено розпорядження: ви зобовʼязаны впускати людей в укриття!», – наголосив Олександр Скычко.
Також, уточнює голова ОДА, зараз працюємо з управлінськими компаніями, ОСББ, щоб відкривали підвали будинків після сигналу тривоги. Це ж стосується і підвалів шкіл по області.
«Усі міські голови, голови громад мають зараз максимально включитися в роботу. Тільки разом ми зможемо убезпечити жителів нашої області. Формуйте групи, перевіряйте укриття, доповнюйте їхній перелік, працюйте з бізнесом і власниками будинків», – зазначає пан Олександр і просить усіх черкащан фільтрувати інформацію, довіряти лише офіційним джерелам, слідувати всім інструкціям.
«Разом переможемо!», – підсумовує очільник нашої Черкащини.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
На сесії міської ради виділили по 2 мільйони постраждалим у Гречківці

29 березня 2024, 13:25

2024 03 29 sesНа порядок денний 78-ої сесії Смілянської міської ради було винесене 131 питання.
Перше рішення, яке отримало підтримку депутатів, стосувалося дострокового припинення повноважень депутата міської ради Ярослава Березаня за його особистою заявою.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.