Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

На хаммерах і військовій бронетехніці: у Сунках круто відзначили День села разом із військовими ЗСУ і народним депутатом

Дуже круто і драйвово відгуляли День села у Сунках 14 жовтня. Організація свят була на найвищому рівні!

Сунківчани здивували незвичайними «фотозонами» – справжній військовий хаммер і бронетехніка, майстер-класами від українських військових, поважними гостями – представники Збройних Сил України ЗСУ і народний депутат ВРУ Сергій Рудик, цікавими розвагами – фаєршоу і салют, гостинністю і частуванням. Ну а концертні програми у Березняківській сільській раді завжди шикарні, адже ця громада багата яскравими народними талантами і кожне село творче по-своєму.
14 жовтня вся Україна відзначала 4 великі державні свята: День Захисників і Захисниць, Покрову, День українського козацтва, День створення української повстанської армії. А у Сунках цього дня ще й п’яте свято - День села, і, можна сказати, що храмове свято, тому що тут Покровсько-Троїцька церква.
Тому відзначення Дня села тісно перепліталося з державними святами, цього дня поздоровляли не тільки сунківчан, а й захисників України.
До Сунківського будинку культури під’їхали українські військові на сучасній бойовій техніці. Всім захотілося сфотографуватися і поспілкуватись із нашими реальними представниками ЗСУ. Це був дуже класний задум – запросити військових. І вони відпочили, їх привітали зі святом, і люди подивились в реалі, яку тепер Україна має техніку, які вправні наші бійці, яке мають оснащення.

 

 


О 16.00 розпочалися святкові заходи у Будинку культури. Спочатку була урочиста офіційна програма, а потім чудовий концерт за участі усіх колективів села Сунки, Плескачівка, Березняки, Велика Яблунівка і Шевченка.

 

2021 10 18 den

 


З вітальними промовами виступили сільський голова Володимир Дорошенко і староста села Сунки Олександр Бутченко. Особливо душевними були слова Володимира Дорошенка, коли він вітав із святом військовослужбовців і представників ЗСУ. Ще з 2014 року Сунки допомагали військовій частині продуктами і всім, чим могли. І ось дружба з українськими бійцями триває й досі та й буде продовжуватися. Сільський голова подарував військовим спеціальну символічну картину для штабу та державні прапори.
На сцену вийшов для привітання організатор Всеукраїнського фестивалю-конкурсу естрадної пісні «Мамина весна» для воїнів АТО та їх матерів та голова ГО «Культурно-спортивне об’єднання інвалідів» Олександр Іськов зі своєю дружиною-помічницею та заслуженою артисткою України Галиною Міколяш. Вони подарували солодощі, сувеніри і саджанці яблунь, щоб Сунки розростались і збагачувались щедрими плодами. А заслужена артистка заспівала аж три патріотичні пісні у подарунок.
Сільський голова Березняківської сільської ради Володимир Дорошенко і староста села Сунки Олександр Бутченко обдарували всіх ювілярів, молодят, новонароджених, багатодітних, найактивніших жителів села і керівників закладів та організацій Сунок подарунками і квітами.
Всім жителям сказали добре слово, привітання, побажання, вшанували місцевих ветеранів, чорнобильців, учасників АТО/ООС, їхніх матерів, їхні родини, а потім зазвучали пісні і розпочалась широка концертна програма.
Красиво, злагоджено і впевнено почувалися на сцені господарі свята – хор «Онуки Дорошенка». Завдяки талановитому і неперевершеному художньому керівнику Андрієві Онофрієнку, хор має великий репертуар, оригінальну концертну програму, їхні пісні сприймаються із захопленням, тому вони просто зобов’язані отримати звання народного колективу.

 

 


Директор Будинку Культури с.Сунки Анатолій Требушенко склав продуману концертну програму, у якій дали виступити всім - і вокальним, і танцювальним колективам, і аматорам театру. За режисерським пультом працювала директор СБК села Березняки Оксана Левченко.
Прекрасними ведучими свята стали Анастасія Крохмалюк та Мирослава Машкаринець.
На концерті виступили й наймолодші жителі Сунок – вихованці хореографічного колективу «Step ap» Центру дитячої та юнацької творчості Березняківської сільської ради (керівник Крістіна Рєпіна).
Дуже багато молодих талантів навчає і виховує Сунківский ліцей (директор Ніна Вдовиченко) – вони також виступали на сцені.
Наприкінці свята вітальне слово взяв народний депутат України Сергій Рудик. Він підтримує дружбу із сільським головою Володимиром Дорошенком, допомагає Березняківській громаді, тож знову побажав Березняківському ОТГ і Сункам всіляких гараздів та запевнив у своїй підтримці і надалі.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.