Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

У всіх ОТГ Смілянщини формуються нові ветеранські структури та буде створено нову раду ветеранів

У зв’язку з новим адміністративним поділом району зараз створюється і нова структура ради ветеранів.
Нагадаємо, із 23 районів Черкаської області стало 4. Смілянський район тепер відноситься до Черкаського.
Днями було проведено зустріч із головою Черкаської РДА Валерією Бандурко. Влада сприяє і допомагає проведенню нарад із ветеранами та обранню нового складу ветеранського активу в ОТГ Смілянщини. Про це розповів сайту Сміла.ua голова міської ради ветеранів Микола Якушенко. Коли у всіх чотирьох громадах – Тернівській, Балаклеївській, Ротмістрівськй та Березняківській оберуть ветеранський актив, потім зроблять підсумкову зустріч, де вже буде визначена координаційна рада ветеранів району. Ця рада буде одним із підрозділів влади, помічником для керівництва міста і ОТГ.
- Ветерани готові підставити плече владі, будуть озвучувати владі громадську думку, відстоювати інтереси ветеранів і малозахищених верств населення,- говорить Микола Якушенко.
Наради в громадах Смілянщини розпочалися із Тернівської ОТГ. У Тернівці було проведено велику зустріч за участі голови ОТГ Юрія Кривди та голів первинних осередків сіл Попівка, Ковалиха, Тернівка, Пастирське, Малосмілянка, Холоднянське. Намітили плани роботи, обговорили шляхи вирішення ветеранських проблем, обрали представників до координаційної ради.
Аналогічна зустріч була проведена у Балаклеївській ОТГ. Наступного тижня збиратимуться ветерани у Березняківській та Ротмістрівській ОТГ.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У енергетиків області – новий керівник

28 березня 2024, 12:26

2024 03 28 energДержавний секретар Міністерства енергетики України Сергій Суярко та в.о. генерального директора АТ «Українські розподільні мережі» Артем Мартинюк представили колективу ПАТ «Черкасиобленерго» нового очільника – Вадима Яненка.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.