Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Експерти встановили причину смерті батька та сина, яких знайшли у кар'єрі

 

Сина задушили, батько помер від утоплення. Це показав розтин. Слідство у справі завершено.

Про це повідомляють в національній поліції.

Під час огляду тіл, які дістали з кар'єру, судово-медичним експертом видимих тілесних ушкоджень та слідів насильницької смерті не виявили. Докладні причини були встановлені експертизою під час розтину. З'ясувалося, що 34-річного чоловіка задушили, а батько помер від утоплення. Тіла чоловіків були у воді майже три доби.

Нагадаємо, надзвичайний випадок стався 30 березня в селі Ташлик, Ротмістрівської ОТГ. Смілянські поліцейські та водолази діставали із води загиблих батька та сина, жителів Сміли. За день до цього жінка заявила про зникнення рідних. Вона розказала, що 28 березня її 58-річний чоловік та 34-річний син, виїхали на автомобілі ВАЗ-2115 до Ватутіного, Звенигородського району, а на вечір зв’язок із ними був відсутній. Жінка отримала від чоловіка “прощальне” повідомлення: «Прощавай, ми поїхали назавжди».

Правоохоронці Черкаського районного управління поліції та управління карного розшуку ГУНП в Черкаській області проводили оперативно-розшукові заходи, обстежували лісові насадження, відпрацьовували сусідні населені пункти, перевіряли місця можливого перебування батька та сина.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. У скоєнні кримінального правопорушення обґрунтовано підозрюється загиблий 58-річний чоловік.

Наразі за процесуального керівництва прокуратури міста Сміла рідним повідомлено про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення. Слідство у справі завершено.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Домінуватиме некомфортна, хмарна з опадами погода

19 березня 2024, 06:15

Похмура погода буде триматися у Смілі не весь день - ввечері небо стане чистим та ясним.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.