Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Команда «Патріот» представлятиме Смілу на обласному чемпіонаті

 

На Федерації футболу міста Сміла обирали головну міську команду, яка гратиме у Чемпіонаті Черкаської області з футболу серед аматорських команд у 2021 році. Честь грати за Смілу випала команді «Патріот».
Тренер цієї молодої та амбітної збірної Іван Хоменко розповів про свою перспективну команду:
- Команді ФК «Патріот» ( Сміла) - вже більше 6 років. Для любительської аматорської команди це великий термін, тому що подібні команди грають всього 2-3 роки. Але «Патріот» тримається і розвивається, тому що біля його керма зібралися друзі та однодумці, є надійний міцний кістяк гравців.
За допомогою спонсорської підтримки ФК «Патріот» виграв багато різних турнірів – літній і зимовий чемпіонати міста, змагання в Корсуні, Чемпіонат області і т.д. Здобутків вистачає. Але найбільший наш здобуток – це наш колектив, - підкреслив Іван Хоменко. - У нас більше 20 осіб непоганих гравців у футбол та футзал. Вони хочуть грати, тренуватись, змагатись. Майже всі – сміляни. Ми взяли участь у Чемпіонаті Черкаського району – це третій чемпіонат за престижністю та рівнем гри у нашій області. І виграли його.
У 2020 році зіграли 20 товариських ігор. А за весь сезон 2020 року – близько 40 ігор.
На область і у Черкаський район «Патріот» не хотіли пускати. Ми для них чужаки. Ставилися з до нас з пересторогою. Але пустили. Після того, як ми почали постійно вигравати, суперники дуже пошкодували, що пустили нас до гри. Ми зайняли І місце. Отримали досвід. Отримали необхідні знання для організації і логістики своєї ФК.

Зараз ФК «Патріот» ( Сміла) продовжує розвиватись. До команди набрали 35 гравців, створили другу обойму футболістів. Вдалося заявити на область дві команди: «Патріот – 1» на чемпіонат Черкаської області та «Патріот – 2» – на чемпіонат Черкаського району.
- Найголовніша наша перевага – згуртований колектив. Наш девіз: хто як не ми? Жоден з гравців не отримав ні копійки за гру. Всі грають на мотивації і патріотизмі, - говорить Іван Хоменко. – Ми маємо спортивний запал, хочемо змагатися далі. Тому просимо у влади підтримки, можливості тренуватись на «Авангарді», можливості проводити свої змагання і чемпіонати. .

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.