Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Тепер жалкують, що загубили СМЧ №14, і є ідея реабілітувати там хворих на КОВІД

 

На депутатських комісіях неодноразово порушували питання про занепад і знищення колись потужної лікарні – Смілянської медсанчастини №14.
Тепер депутати сиділи і жалкували, що попередня влада допустила руйнацію такого чудового медичного комплексу. Оскільки не було належної охорони комунального майна, зараз СМСЧ№14 майже повністю зруйнована, розкрадена, занедбана.
Шкодували, що ніхто не допоміг і була мала підтримка начальнику відділу охорони здоров’я Миколі Стуженку, який добивався виконання проголосованого Верховною Радою Закону України - щоб СМСЧ перетворили на Центр реабілітації учасників АТО/ООС.
Якби СМЧ№14 тоді стала реабілітаційним центром, зараз можна було б залучити кілька цінних пакетів медичних послуг від Національної Служби Здоров’я України. Тоді б у Смілу пішло більше фінансування від держави.
Згадали тих учасників подій, які тоді були проти створення реабілітаційного центру і своїми діями загубили медсанчастину – це тодішній секретар міської ради, депутат ВР Сисоєва, директор СМСЧ №14.
Тепер можна було б здати в оренду медчастину якомусь інвестору, але важко знайти такого багатого клієнта, бо СМСЧ №14 має три мільйони боргу за світло і стільки ж за тепло.
Можна було б створити на базі СМСЧ №14 центр приватної медицини. Але зараз лікарня в зруйнована та ще й у боргах… А приватні лікувальні кабінети розпорошилися по всій Смілі і зібрати їх у одному центрі вже неможливо.
Була ідея переобладнати медсанчастину під актуальну тему – реабілітацію для хворих на КОВІД. Але це дуже складне питання і вимагає багато роботи та клопотів.
Тож доля СМСЧ №14 так і залишається невизначеною. А поки що теперішня влада шукатиме нових інвесторів.

scroll back to top

Коментарі  

Михайло
+1 #4 Михайло 31.01.2021, 15:54
Цитую Катя:
За 29років тільки знищують ,ну нічого не будують все знищуютьна своєму шляху як паразит і жодна сторона мозку не подумаю ,а що буде потім нашим дітям ,грошей і розуму не хватає побудувать ,а зробить розруху багато розуму не треба живем одним днем

Ті що знищували і продовжують нищити собі і діткам свом саме за рахунок цього бабла накопили та вини не знають що закони природи на відміну від людських працюють завжди і звідки прийшло туди і піде....
Цитата
Катя
+3 #3 Катя 29.01.2021, 20:28
За 29років тільки знищують ,ну нічого не будують все знищуютьна своєму шляху як паразит і жодна сторона мозку не подумаю ,а що буде потім нашим дітям ,грошей і розуму не хватає побудувать ,а зробить розруху багато розуму не треба живем одним днем
Цитата
Иван
+2 #2 Иван 29.01.2021, 10:40
Ламать не строить, як кажуть в Смілі
Цитата
Катя
+7 #1 Катя 29.01.2021, 08:32
Да зруйнувати простіше ,а відбудувати тяжко скільки люди боролися за неї щоб були робочі місця ну у нас девіз на Україні розвалити знищити ,а потім жаліти !!!
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Смілянська міська лікарня потребує донорів для поповнення банку крові

29 березня 2024, 10:33

2024 03 29 donorНа сайті Смілянської міської ради опублікували потребу у донорах крові


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.