Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

РЕАЛЬНА НАДІЯ НА ПОКРАЩЕННЯ СТАНУ ДОРІГ У МІСТІ

 

Черкаською облдержадміністрацією на початку року для ремонту комунальних доріг, які проходять через Смілу, було виділено лише 4 млн. грн. Відсутність об'їзної дороги змушує транзитний автотранспорт їхати вулицями Незалежності, Соборній, Перемоги, Героїв Холодноярців (дорога Н 01 Київ – Знам'янка), Трипільській та Уманській (дорога Н 16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань).

Щодня сміляни проїжджаючи по цих вулицях чи то громадським транспортом, чи то власним автомобілем - відчувають їх критичний стан. І кожному зрозуміло: для проведення ремонтних робіт, доведення їх до нормального стану треба немалі кошти – і все це при скрутному міському бюджеті.

У планах міської влади провести капітальний ремонт вулиці Чмиренка (пересікає вул. Трипільську) та поточний середній ремонт вулиць Севастопольської та Перемоги.

Міський голова Сергій Ананко звернувся за допомогою у вирішенні фінансової сторони питання до народного депутата Олександра Завітневича. За його сприянням місто вже отримає на ремонт доріг державного значення вдвічі більше від запланованого – 8,5 млн. грн.

Крім того, Сергій Ананко нещодавно звернувся до голови Державного агентства автомобільних доріг Олександра Кубракова з проханням сприяння щодо можливості прийняття на баланс ділянок автодоріг державного значення, що знаходяться в адміністративних межах міста, та можливого повного капітального ремонту цих ділянок. Є вже домовленість щодо проведенням найближчим часом трьохсторонньої зустрічі міського голови з народним депутатом Олександром Завітневичем та Олександром Кубраком.

У смілян з'являється надія щодо реального покращення стану доріг у місті – а це все питання привабливості міста та безпечності дорожнього руху  - повідомляють на сайті міської ради.

 

 

 

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
На Черкащині оголошено про «жовтий» рівень небезпеки через водопілля

19 березня 2024, 15:33

З 18 по 21 на Черкащині оголошено “жовтий” рівень небезпечності через водопілля


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
Вболівальників ЛНЗ запрошують дивитися матч із трибун

19 березня 2024, 12:24

2024 03 19 lnzВболівальників запрошують подивитися перший матч футбольного клубу ЛНЗ у цьому році на стадіоні з трибун.