Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Відбулись перші депутатські комісії з питань ЖКГ та місцевого бюджету – нові депутати не хочуть вибачати помилки своїм попередникам

 

Сьогодні, 30 листопада, відбулися дві постійні комісії депутатські комісії: під головуванням депутатки Юлії Любченко засідала комісія міської ради з питань місцевого бюджету і фінансів, а під керівництвом депутата Максима Глущенка відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства.
У роботі взяли участь секретар міської ради Юрій Студанс та заступник міського голови Павло Іщенко.
У бюджетну комісію депутати обрали заступником голови Богдана Поліщука та секретарем комісії Юрія Кредзинського. А у комісію з питань ЖКГ - заступником голови комісії Олега Книжа та секретарем комісії Наталію Овчаренко.
Депутати активно готувалися до проведення третьої сесії, яка запланована на завтра.

 

2020 11 30 kom1


На бюджетній комісії обранці заслухали звіти про виконання міського бюджету за І півріччя та 9 місяців 2020 року. На обох засіданнях уважно розглянули та обговорили питання «Про затвердження Порядку надання фінансової підтримки комунальним підприємствам міста». Відправили на доопрацювання 7 програм щодо фінансової підтримки комунальних підприємств «Смілакомунтеплоенерго» та «ВодГео» шляхом надання поворотної фінансової допомоги на безоплатній основі.
Новообрані депутати вирішили не вибачати помилки своїм попередникам і досконально розібратися у цифрах, боргах і залишках коштів на комунальних підприємствах. Депутати Юрій Кредзинський, Валентина Далібожак та Богдан Поліщук пропонують звернутися до правоохоронних органів, до комісії з питань самоврядування, щоб вони дали правову оцінку діям депутатів попереднього скликання і щодо правочинності дій виконавчого комітету. Вони вважають, що у рішеннях виконкому, зокрема, у процедурі ухвалення деяких рішень були порушення.

 

2020 11 30 kom2


Також вони хочуть передивитись видатки на зарплати працівникам виконкому. Прозвучали шокуючі цифри зарплат і премій в адміністрації водоканалу та Смілакомунтеплоенерго. 
Нехай відшкодовує кошти той, хто наробив помилок! Нехай попередники заплатять за свої хибні рішення. треба розібратись, хто винний, і наказати винуватців. Щоб це замкнене коло з помилок більше не повторювалося у нашому місті, - сказав Юрій Кредзинський.
Окрім того депутати проголосували за положення порядку відчуження об’єктів комунальної власності міста Сміла, за програму забезпечення учасників антитерористичної операції об’єднаних сил і бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України та членів їх сімей житлом у 2021-2025 роках.
Члени комісії рекомендували на чергової сесії міської ради підтримати проекти рішень щодо передачі необоротних активів на баланс управління економічного розвитку та комунального підприємства «Готельний комплекс «Сміла».
Опрацьовано проект рішення щодо звільнення комунального підприємства «Смілакомунтеплоенерго» від сплати частини чистого прибутку (доходу), що підлягає сплаті до міського бюджету за I-IV квартали 2020 року.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
В обласному кардіоцентрі відремонтують операційну

28 березня 2024, 15:30

2024 03 28 operПід час пленарного засідання 23-ї сесії депутати підтримали рішення про надання обласному кардіологічному центру дозволу на ремонт операційної на відкритому серці. Проєкт реалізовуватимуть за кошти центру та обласного бюджету.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.