Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

У Смілі обговорили наслідки для міста від надзвичайної ситуації в Черкаській області (відео наради)

2020 03 24 TBNS

 

Вчора у Смілі знову збиралась комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС). Причина позачергового зібрання – в Черкаській області вже оголошено надзвичайну ситуацію (НС). Тому члени смілянського штабу з НС розробляли заходи першочергових дій у нашому місті. Ймовірно, надзвичайну ситуацію оголосять завтра і у Смілі.
Члени наради проаналізували вказівки з області, і дійшли висновку, що у Смілі вжито практично всі найперші запобіжні заходи: введено карантин, роботу підприємств і підприємців обмежено, підвіз медиків – організовано, містом курсує пожежне авто і ведеться звукове попередження про карантин, проводиться роз’яснювальна робота у смілянських ЗМІ і т.д.
Інспектор відділу з питань цивільного захисту та оборонної роботи Юрій Дорошенко наголошував, що у такій надзвичайній ситуації, що наразі склалась в країні, важливо щоб всі залишалися вдома! Те, що вулицями міста досі ходять люди, палять, прогулюються – це неприпустимо! Всім потрібно залишатися у себе в квартирах і будинках, особливо дітям і людям поважного віку. Юрій Дорошенко кілька разів підкреслив, що всі містяни віком 55+ і 65+ повинні обов’язково перебувати вдома!
Потім члени комісії обговорили кілька важливих нюансів – як дезінфікувати під’їзди будинків і ліфти, як ще більше убезпечити місто від коронавірусу.
Від міського голови поступила ініціатива – мити і обробляти спецзасобами вулиці міста. Ідея хороша, але її реалізація наштовхнулась на розумові здібності смілянських чиновників. Почалося півгодинне обговорення цієї ініціативи: а як це робити? А хто це повинен робити? А чим це робити? А якою речовиною? А як це здійснити і остаточно не потруїти смілян?!!! Знову заходилися вигадувати смілянський велосипед… Бо місцеві владці досі не розуміють, що можна спершу поцікавитись, як це проводиться в інших містах (наприклад, у Каневі комунальники обробляють антисептиком зупинки та дитячі майданчики), а потім вже серйозно говорити на нараді.
Обговоривши ряд інших необхідних заходів, які ще треба буде зробити, члени комісії розійшлись в очікуванні, що збиратися потрібно буде часто і не раз.
Відео наради можна подивитись на каналі Сміла.ua

 

 

Нагадаємо, надзвичайна ситуація — це порушення нормальних умов життя і діяльності людей, які викликала аварія, катастрофа, епідемія, стихійне лихо, що призвели або можуть призвести до людських і матеріальних втрат, зараження людей і тварин.
Надзвичайна ситуація не є надзвичайним станом і не передбачає обмеження прав і свобод людей.

scroll back to top

Коментарі  

Сократ
-1 #2 Сократ 24.03.2020, 13:37
Потрібно задавати це питання. І давати на нього відповідь. Ціль і мета цього теракту, підрив світової економіки та світового порядку, заганяння людей в стойло під соусом "благих" намірів, порушуючи всі громадянські права, а значить створювати злочини на рівні держави, змусити більше працювати за менші гроші, примусова вакцинація замість заходів по зміцнення та набування природного імунітету у молоді і регулювання населення та вплив його віковим складом.
Цитата
Сократ
0 #1 Сократ 24.03.2020, 13:36
Диверсія та теракт світового масштабу. Чому Китай не запровадив карантин та не увів надзвичайний стан відразу після виявлння загрози перед хворобою? Так само потім Корея, Японія. Чому ВООЗ відразу не заборонила рух з цих країн і не ввели світову блокаду на вїзд і виїзд з цих країн? Розвезли по усьому світі. А тепер вони ізолюють країни. Тільки як. З цих країн випихають заробітчан, нелегаів, туристів, які можуть вже бути зараженими далі в країни третього світу, до яких і Україна належить. А з рівнем медицини в таких країнах ситуація зрозуміла, і що там буде творитися з такою медициною, економікою та керівництвом я думаю можна здогадатис та уявити. То ж кому це вигідно?
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.