Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Наші сусіди розпочинають сезон ремонту доріг

2020 03 17 doroggu

 

Наші сусіди у Камʼянці цьогоріч планують провести капітальний і поточний ремонти на майже 12000 квадратних метрів найважливіших доріг громади.
За словами заступника голови цієї громади Олександра Нечиталюка, попри реалізацію масштабних проектів, зокрема, реконструкції Тясминського каньйону чи відкриття європейського зразка дитячого парку, головним пріоритетом для громади залишаються дороги. Саме тому минулоріч громада у першу чергу поремонтувала дорогу, що з’єднує Кам’янку і село Юрчиха, що увійшло до складу ОТГ, яка давно перетворилася на непроїзний напрямок. У Юрчисі було відремонтовано дві найбільш занедбані дороги Джерельна та Центральна, і ще більше десятка – Тясминська, Різдвяна, 50-річчя визволення, Шевченка, Партизанська, Сонячна, Захаренка, Декабристів, Галі Кудрі, Перемоги, Задніпровського, Толстого, героїв Майдану, провулок Людмили Борисенко – у самій Кам’янці.
Робоча група при міській раді провела дрібний ямковий ремонт усіх вулиць та провулків, і такого масштабу дорожніх робіт у Кам’янці досі не проводилося взагалі. А по оновлених дорогах до сіл, що увійшли до громади, уже запустили курсувати рейсовий автобус від Кам’янки.
Цьогоріч громада запланувала встановити рекорд поточного ремонту, впорядкувавши покриття відразу 10 вулиць. Крім того, буде капітально відремонтовано ще кілька міських тротуарів і доріг.
«Впоратись з усіма проблемами на дорогах лише власним коштом будь-якій громаді не під силу», - констатує голова Кам’янської громади Володимир Тірон.
Тому, наголошує він, камʼянчани розраховують на справедливий розподіл коштів обласного дорожнього фонду, з урахуванням потреб громад, а не очільників адміністрацій, а також - на постанову КМУ, яка передбачає виділення 20% дорожнього фонду саме на ремонт комунальних доріг.
«Ми написали стос листів до ОДА, на які і досі не отримали відповіді – з проханням не ігнорувати потреби людей. Якщо нас вирішують об’єднати у одну велику громаду, приєднавши до Кам’янської ОТГ далекі села, то потрібно, передовсім, подбати, аби всередині громади було нормальне сполучення. А сьогодні у пріоритеті ремонти віддалених доріг – у той час, коли потрібно ремонтувати державні дороги місцевого значення – такі, як Кам’янка-Олександрівка, Кам’янка-Коханівка, Кам’янка-Катеринівка, та важливі шляхи між селами громади. Це - невиважена політика у сфері місцевого самоврядування та реформи у цілому», – підсумовує пан Володимир.

scroll back to top

Коментарі  

Александр
0 #1 Александр 19.03.2020, 01:33
хто знает, когда начнут ремонт дороги от Смелы до Ротмистровки?
невозможно ехать же! Через Балаклею дорога была в лучшем состоянии, и её переделуют, ибо идёт до Киева. а в сторону Шполы не нужно делать получается?
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.