Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

«Комбінат «Дніпро» захопили рейдери

2020 02 27 reder

 

26 лютого у Державній організації «Комбінат «Дніпро», що знаходиться у м.Сміла та входить в систему Державного агентства резерву України, відбулись події, схожі на рейдерське захоплення. Про це повідомили на офіційній сторінці ДО «Комбінат «Дніпро» у соцмережі Фейсбук.
«Під приводом відсторонення діючого генерального директора Наталії Матусевич на порозі комбінату з’явився новопризначений Головою Держрезерву Ярославом Погорілим виконувач обов’язків Андрій Радіонов, та в супроводі семи осіб, які відмовились пред’являти свої документи та відповісти, де і ким працюють, а нібито приїхали провести позаплановий внутрішній аудит, спробували потрапити на територію комбінату.

 

2020 02 27 reder1


У ході подій, що відбуваються у Державному агентстві резерву України останнім часом, колектив та Профспілка комбінату «Дніпро» стурбовані тим, що вже всі державні підприємства та організації системи Держрезерву відчули на собі негативну діяльність діючого Голови. Наразі майже всіх діючих на даний час директорів підприємств відсторонено або звільнено, замість них поставлено «своїх людей» та розпочато заміну всіх керівних посад в даних установах.
Не секрет, що ДО «Комбінат «Дніпро» за 3 роки роботи під керівництвом Наталії Матусевич стрімко розвивається, сплачує податки та вже за минулий рік отримав дохід в 23 мільйони гривень (за попереднього керівництва прибуток складав близько 2 мільйонів грн). Тим самим відсторонення досвідченого управлінця Наталії Матусевич ставить під сумнів плани Держрезерву зберегти комбінат, і такий розвиток комбінату «Дніпро» для діючого Голови Ярослава Погорілого взагалі не береться до уваги.

 

2020 02 27 reder2


Колектив та Профспілка ДО «Комбінат «Дніпро» висловлює свій протест проти відсторонення генерального директора Наталії Матусевич та шукає можливостей розголосу і оприлюднення описаної ситуації через засоби масової інформації», - йдеться у повідомленні.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
В обласному кардіоцентрі відремонтують операційну

28 березня 2024, 15:30

2024 03 28 operПід час пленарного засідання 23-ї сесії депутати підтримали рішення про надання обласному кардіологічному центру дозволу на ремонт операційної на відкритому серці. Проєкт реалізовуватимуть за кошти центру та обласного бюджету.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.