Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Міський голова розповів депутатам, як треба рятувати водоканал

2020 01 25 zasidana

 

24-го січня під головуванням Олексія Цибка відбулися депутатські слухання. Кілька депутатів, які прийшли на слухання, проаналізували і обговорили проекти рішень, що будуть розглядатися на першій цього року міській сесії - 30 січня об 11:00 у сесійній залі Будинку рад.
Велику увагу приділили питанням, які стосуються роботі нашого водоканалу. Міський голова проінформував депутатів про стан співпраці з потенційними турецькими інвесторами.
Олексій Цибко обурювався за те, що всі сміляни знають, що треба рятувати КП «ВодГео», яке стрімко банкрутує. Але чому ж депутати не хочуть підтримати його у благій справі порятунку водоканалу? Адже з ним терміново треба щось роботи, ба наш водоканал нагадує невиліковного хворого, який ось-ось помре.

 

2020 01 25 zasidana1


Тож Олексій Цибко пропонує, на його думку, актуальний і дієвий метод – залучити інвесторів.
- Для того, щоб зробити лише проект модернізації водоканалу, треба заплатити 14 мільйонів гривень! А турецька компанія нам зробить цей проект БЕЗКОШТОВНО. З цим готовим проектом можна буде брати участь у міжнародних грантах, скористатися європейською підтримкою. Вже можна буде рухатись далі, взяти кредит у банку під модернізацію водоканалу, яка буде окуповувати сама себе, - розповів Олексій Цибко.
Він переконував, що хоче зробити добре діло для міста, тож йому потрібна підтримка.
Також міський голова дискутував з депутатами щодо щомісячної сплати богу перед Нафтогазом, який несправедливо повісили на наше місто. Міський голова нагадав, що це все відбулося з мовчазної згоди депутатів. Тепер місто несе збитки, у бюджеті катастрофічно не вистачає грошей, тому меру треба вирішувати усі ці проблеми в судах.

 

2020 01 25 zasidana2


З рештою, на сесії голосуватимуть за стандартні питання, підготовлені управліннями та відділами виконавчого комітету, які стосуються соціально-економічного розвитку міста, земельних відносин та щодо надання матеріальної допомоги жителям міста.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Смілянська прокуратура повернула у державну власність Успенський собор

28 березня 2024, 13:25

2024 03 28 soborЗа позовом Смілянської окружної прокуратури Черкаської області суд зобов’язав Київську митрополію УПЦ (МП) повернути в державну власність об’єкт культурної спадщини національного значення – Успенський (Георгіївський) собор ХІІ століття.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.