Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Тиждень рекордів провели у школі №15

2019 12 05 zmagana

 

«Рекорди існують для того, щоб їх бити», - цей вислів Криштіану Рональдо став девізом тижня рекордів в Смілянській школі №15.
Такі тематичні тижні є прикладом об’єднання шкільної родини у спільній справі – створити власну книгу рекордів школи в номінаціях «Людина», «Знання», «Мистецтво» та «Спорт». Адже кожного дня нас оточують речі, які насправді є дивовижними, потрібно лише озирнутися навколо і побачити все на власні очі.
Тож кожен учень із завзяттям намагався проявити свої кращі рекордні якості.
Понеділок був присвячений рекордам в живій природі. Діти разом з вчителями стали учасниками різних антропометричних вимірів. У конкурсі «Рапунцель» на найдовше волосся переможницею визнано ученицю 6 класу Ярославу Норенко з 97-сантиметровою косою.

 

2019 12 05 zmagana1

 

Дюймовочкою закладу з найтоншою талією у 58 сантиметрів стала учениця 9 класу Надя Теренник. Модельні ноги 93 сантиметри має переможниця конкурсу «Ноги від вух» одинадцятикласниця Оля Одуденко.
Конкурс «Богатирські плечі» (46 см) виграв учень 11 класу Євгеній Апілат. Також в закладі є своя Попелюшка, учениця 7 класу Настя Крутофал з ніжкою у 22 сантиментри. Конкурс «Гулівер» виграв восьмикласник Роман Дахно (розмір стопи 48, зріст – 193 см).

 

2019 12 05 zmagana2


Рекорди здорового життя у сфері спорту визначали вчителі фізичної культури. Учні з азартом змагалися у конкурсах на підтягування та віджимання, набивання м’яча, стрибках на скакалках та підкорювали канат на швидкість.
Шкільний рекорд з стрибків на скакалці «Кенгуру» за 30 секунд встановив учень 11 класу Дзюбан Максим, стрибнувши 75 разів. А серед дівчат першою була шестикласниця Катя Перемей, яка стрибнула 62 рази.
Найшвидше набиває м’яч восьмикласник Максим Зінченко та учениця 7 класу Настя Пугач. «Тарзаном» закладу по здоланню каната став випускник Володимир Лукіян (2 хв). Залізний прес має учень 8 класу Артем Нагорнюк (222 нахили тулуба), найдовше на перекладині зміг повисіти учень 7 класу Артем Пиндик (4 хв).
Карту рекордів материків та океанів оформили учні разом з вчителем географії та природознавства, на якій фотокартками було висвітлено найвизначніші рекорди нашої планети. Для учнів 1-4 класів було оформлено зону ребусів. Вони мали можливість і порозгадувати цікаві та яскраві ребуси, а також за допомогою прикріплених QR- кодів дізнатися більше про місця світу, які вважаються рекордсменами.
Учні 7 класу на уроці географії визначили всі географічні рекорди материка Африка. На дошці оголошень було розміщено цікавий та пізнавальним матеріал про «Незвичайні рекорди України», з якими мали змогу познайомитися учні школи.

 

2019 12 05 zmagana3


Математичні рекорди з усного рахунку, скоромовок, швидкісного читання та письма, друкування тексту та складання великих геометричних пазлів фіксували вчителі математики, української мови та початкових класів.
Шкільний рекорд по складанню пазлів в 1000 елементів встановили учні 2 класу Лілія Апілат, Соломія Мазур та Євгенія Костюкова. В усному рахунку визначили шкільну «Людину-пі», якою став учень 9 класу Станіслав Ковтун та семикласник Нікіта Король. Скоромовки принесли перемогу учениці 7 класу Анні Трикоз. Без помилок і найшвидше пише учениця 9 класу Зайва Юлія.
День фізичних рекордів запам’ятався інтерактивними майстерками від вчителя фізики та учнів 8 класу, під час яких були презентовані технології, які здаються фантастичними.
Підсумком тижня рекордів стало встановлення рекорду живе «Шкільне яблуко» з учнів закладу.
Кожен рекордсмен отримав сертифікат про внесення в книгу рекордів закладу. Впевнені, що такий тематичний тиждень стане доброю щорічною традицією і наша шкільна книга рекордів буде поповнюватися новими досягненнями наших учнів.


Мар’яна Криворучко, заступник директора школи №15

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
На сесії міської ради виділили по 2 мільйони постраждалим у Гречківці

29 березня 2024, 13:25

2024 03 29 sesНа порядок денний 78-ої сесії Смілянської міської ради було винесене 131 питання.
Перше рішення, яке отримало підтримку депутатів, стосувалося дострокового припинення повноважень депутата міської ради Ярослава Березаня за його особистою заявою.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.