Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

На сесії Станіслав Голубець виступив проти приватної котельні (відео)

2019 11 29 kotelna

 

Сьогодні на сесії міської ради розглядали питання про передачу земельної ділянки ТОВ "КРОКУС ЕНЕРГО" під розміщення модульної котельні на вул. Героїв Холодноярців. Перед голосуванням виступив колишній директор КП "Смілакомунтеплоенерго" Станіслав Голубець. Він закликав депутатів не підтримувати це питання.
– Ця приватна фірма спочатку побудувала котельню без жодних дозволів, - сказав Станіслав Голубець. – Процедура побудови котельні не дотримана. ТОВ "КРОКУС ЕНЕРГО" зареєстроване в Києві. Воно незаконно врізалося в нашу трубу. Робота цієї фірми призведе до того, що міську котельню №12 закриють, працівників розженуть з роботи по домах. Приватник забере 90% бюджетних коштів, спрямованих на оплату тепла. Це прямий збиток для міського бюджету і загроза місцевому самоврядуванню. Закликаю не голосувати за це питання!
Але більшість депутатів не послухала Станіслава Голубця і підтримали це рішення. В принципі, якщо міська рада планує зберігати централізоване опалення і комунальне підприємство, то не треба розбазарювати ресурси і віддавати котельні приватникам… Обурення Станіслава Голубця цілком логічне. Проте реальність така, що підприємці вже побудувалися, раніше їм ніхто не перешкоджав… Тож приватники хочуть довести свою справу до кінця і зареєструвати за собою земельну ділянку.
У залі обговорювали те, чому ж попередня влада дозволила будувати ту котельню і тоді ніхто не піднімав шум… Місто досі не визначилось із єдиною стратегією розвитку, ніхто не знає, як краще – берегти ЦО чи роздати котельні приватникам.
Тож незадоволений рішенням депутатів екс-директор КП вийшов із зали.
Відео з виступом С.Голубця можна подивитись на каналі Сміла.ua

 

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Смілянська прокуратура повернула у державну власність Успенський собор

28 березня 2024, 13:25

2024 03 28 soborЗа позовом Смілянської окружної прокуратури Черкаської області суд зобов’язав Київську митрополію УПЦ (МП) повернути в державну власність об’єкт культурної спадщини національного значення – Успенський (Георгіївський) собор ХІІ століття.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.