Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

На книжковому фестивалі нові книги презентували більше 60 видавництв

Три дні поспіль тривав 3-й книжковий фестиваль «Перехрестя культур», який проходив в обласній філармонії. Фестиваль було організовано за підтримки Українського культурного фонду.
Участь у фестивалі, девіз якого –«Люди, книги, знання», взяли більше 60 видавництв та сотня українських майстрів слова, зокрема, Сергій Жадан, Ірена Карпа, Вахтанг Кіпіані, Дара Корній, Макс Кідрук, Леся Мудрак, брати Капранови, Сашко Дерманський Галина Вдовиченко, Остап Дроздов, Маркіян Прохасько, Антін Мухарський.
В рамках книжкового фестивалю були не лише презентації нових книжок та творчі зустрічі з письменниками, але й лекції, виступи поетів і музикантів, звучала вулична музика, було створено оригінальні фотозони,а ще відбувся виступ гурту "Жадан і Собаки" із новою програмою "Мадонна".
«Черкаси читають! Батьки і діти на книжковому форумі – ось так виховується інтерес до книги і читання», – говорить письменниця, уродженка Самгородка, Валентина Коваленко, яка презентувала на книжковому фестивалі свою нову книгу для старшокласників "Втеча".
«Три дні неймовірного драйву, енергії, обіймів і знайомств», – додає організаторка книжкового фестивалю у Черкасах Людмила Фіть.
До речі, за підрахунками організаторів фестивалю, його відвідали більше 13 тисяч любителів книги.

 

2019 10 17 knugu


На знімку: черкаська письменниця Валентина Коваленко презентує свою нову книгу «Втеча».
Фото із ФБ.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Домінуватиме некомфортна, хмарна з опадами погода

19 березня 2024, 06:15

Похмура погода буде триматися у Смілі не весь день - ввечері небо стане чистим та ясним.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.