Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

На виконкомі сперечались про управління багатоквартирними будинками та розглянули 42 питання

2019 10 11 vukonkom1

 

10 жовтня заступник міського голови Павло Кондратенко провів два засідання виконавчого комітету: завершив позачергове засідання виконкому, яке розпочалося 05.09.2019р, та провів чергове планове засідання.
На порядок денний чергового засідання виконкому було винесено 42 питання.
Начальник управління освіти, молоді та спорту Наталія Незнанова проінформувала щодо внесення змін до рішення виконкому про перейменування школи № 13 із загальноосвітньої у навчально-виховних комплекс у зв’язку із відкриттям з вересня 2019 року дошкільної групи.
На засіданні були прийняті рішення з житлових питань: передачу у власність, надання вивільненої квартири, зміни договору найму, квартирний облік.
Члени виконкому прийняли рішення щодо надання одноразової матеріальної допомоги на лікування 26-ти громадянам міста на суму 22 тис. грн (до 1 тис. грн кожному, понад 1 тис. грн – рішення приймає міська рада) та допомоги на поховання (12 осіб по 1 тис. грн. кожному).
На засіданні не затвердили жоден фінансовий план на 2020 рік: КП «Готельний комплекс «Сміла», КП «МІФК», КП «Медіа-центр». Їхні проекти рішень повернуті на доопрацювання. Ухвалили рішення щодо передачі необоротних матеріальних активів (заклади охорони здоров’я), припинили рішення виконкому щодо Порядку надання та зміни адресної нумерації об’єктам нерухомості міста у зв’язку із невідповідністю чинному законодавству.
Члени виконкому розглянули п’ять питань, підготовлених на засідання управлінням житлово-комунального господарства. Дискусія розгорнулася навколо питання призначення управителя багатоквартирних будинків на території міста – а це обслуговування біля 100 будинків та 12 гуртожитків. Договір з управителем підписується на 1 рік, за цей час кожен будинок може створити своє ОСББ. Дане рішення не було підтримано.
Зате ухвалено рішення про передачу на баланс відділу культури вузла обліку природного газу меморіалу «Вічний вогонь», внесено зміни до складу конкурсного комітету з організації та проведення конкурсу з перевезення пасажирів, розглянуто питання щодо організації проведення конкурсу з перевезення пасажирів на маршруті № 3. Виконком утворив робочу групу дляо боротьби з незаконним рибальством та надав дозвіл на видалення зелених насаджень (сухостій, аварійний стан).
Члени виконкому розглянули та прийняли відповідні рішення, підготовлені службою у справах дітей.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Смілянські дзюдоїсти серед найкращих в області

29 березня 2024, 14:29

2024 03 29 dz26 березня в м. Корсунь-Шевченківський відбувся відкритий обласний турнір з дзюдо на призи Корсунь-Шевченківської КДЮСШ, повідомляють в управлінні освіти.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.