Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

У Смілі 15-річні діти вкрали сейф

2019 10 10 seuf

 

Вранці, близько 7 години, до чергової частини Смілянського відділу поліції надійшло повідомлення від мешканців міста про крадіжку.
«Містяни розповіли поліцейським, що спочатку почули гуркіт, який лунав за вікнами. Виявилося, що двоє невідомих із сусіднього офісу виносили сейф і він упав на землю», – зазначають в обласній поліції.

 

2019 10 10 seuf2


Правоохоронці кажуть, що слідчо-оперативна група, яка прибула за викликом, справді побачила двох хлопців, які несли той сейф далі. Коли вони помітили службовий автомобіль, почали тікати. Одного з них затримали відразу, іншого – через декілька хвилин неподалік місця події.
«Викрадачами сейфу виявилися 15-річні мешканці Сміли. З’ясувалось, що ще вночі за допомогою лому вони віджали троє дверей до приміщення комунального підприємства. Там з каси підлітки забрали 2500 гривень, які частково витратили на пиво та цигарки. А потім повернулися на місце злочину, аби винести ще й сейф, бо вважали, що там є кошти», – пояснюють в поліції. Тільки, уточнюють, щось пішло не так. І важкий сейф випав з дитячих рук.

 

2019 10 10 seuf1


За даним фактом Смілянським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.
Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Домінуватиме некомфортна, хмарна з опадами погода

19 березня 2024, 06:15

Похмура погода буде триматися у Смілі не весь день - ввечері небо стане чистим та ясним.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.