Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Директор КП не зміг відповісти на питання смілян і послав всіх… у суд (відео)

2019 10 10 zaputana

 

Під час звіту директора КП «Смілакомунтеплоенерго» Станіслава Голубця присутні у залі сміляни не могли втриматися від гострих запитань. Проте директор КП вдавав, що не почув окремі запитання… Зокрема, так і не відповів, чому його донька отримала дозвіл на встановлення ІО, а іншим жителям міста не можна цього зробити.
Багато запитань стосувалося видачі техумов для проведення ІО. Ціле літо люди вибивали отримання дозволів для проведення ІО, а тепер виявляється, що ці документи були незаконними. Тож платіжки за опалення отримають і ті жителі, які вже відрізались від централізованого опалення. Виникла палка дискусія.
Станіслав Голубець пояснював, що спочатку КП «Смілакомунтеплоенерго» мало 15 тисяч абонентів. Зараз кількість споживачів ЦО зменшилась до 8 тисяч. Якби цим літом він підписував дозволи усім бажаючим, у КП залишилося б 6 тисяч абонентів. Така мала кількість користувачів послуг означає, що тариф на тепло підніметься ще більше, буде ще більший розбаланс системи. Хаотичні відключення – порушують роботу підприємства.
Проте сміляни заперечували: чи родичі директора, які відрізались від ЦО, не порушують баланс системи? Як техумови отримують родичі директора та інші обрані?
Зрештою, директор КП «Смілакомунтеплоенерго» не міг нічого відповісти і запропонував всім незадоволеним зустрітись з ним у суді.
Відео звіту директора КП «Смілакомунтеплоенерго» Станіслава Голубця можна подивитись на каналі Сміла.ua

 

 

 

Побачити життя Сміли та району можна ще й на каналі «Сміла.ua».
Отож підписуйтеся на наш канал в Youtube – попереду багато цікавих відеосюжетів.

scroll back to top

Коментарі  

УКРОП
+6 #2 УКРОП 13.10.2019, 15:50
Станіслав!Може для когось і господар Ви для мене так собі. Землю навозив попереду військоої частини.А вивезти?Тями не має? Господар ти мій милий.Після дощу ,дітки по цій дорожці не можуть пройти не забруднив обувку у ту землю,яку ви не вивезли. Завези її собі під двір і топчи скілько вгодно.
Цитата
Виборець
+8 #1 Виборець 11.10.2019, 21:21
Станіслав Голубець тільки і знає, що судитися. Його навіть вигнали з ВО " Свобода". Ця партія з Голубцем судилася. Станіслав Голубець відчитайтесьь за партійну касу "сСвободи".
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Пройшовши пекло війни і після поранення продовжує працювати у лісовій галузі

18 березня 2024, 16:34

2024 03 18 lisnІсторію Сергія Петренка, демобілізованого воїна, розповіли у Спілці воїнів-лісівників України.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.