Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Смілянський коледж харчових технологій НУХТ святкує ювілей

2019 10 06 koledz

 

Історія створення Смілянського коледжу харчових технологій сягає в 1884 рік, в період активної діяльності на теренах Смілянщини родини Бобринських. Зокрема, Володимир Олексійович Бобринський зіграв важливу роль в створенні і становленні ще на той час 2-річних технічних класів. Саме тому в наш час Володимира називають хрещеним батьком цього навчального закладу.

 

2019 10 06 koledz1


Сьогодні ж Смілянський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій святкує своє 135-річчя. З цієї нагоди адміністрація та студентство закладу підготували для гостей свята пишний концерт, в якому з різноманітними номерами взяли участь випускники коледжу і студенти. Також гостей радували своїми виступами вокальний гурт «Вербиченька» та ансамбль бального танцю «Колорит».

 

2019 10 06 koledz2


Привітати іменинників приїхав проректор Національного університету харчових технологій Володимир Леонідович Яровий. З цією ж метою на свято завітали міський голова м. Сміла Олексій Олександрович Цибко та секретар Смілянської міської ради Костянтин Іванович Синьогуб. Після слів вітань представники влади нагородили деяких працівників коледжу почесними грамотами.

 

2019 10 06 koledz3


Адміністрація навчального закладу також не лишилася осторонь і нагородила почесними грамотами, подяками та нагрудними знаками педагогів, працівників адміністрації, студентів та їх батьків за багаторічну сумлінну працю , професіоналізм та вагомий внесок в розвиток навчального закладу.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Злочини, вчинені військовими рф під час повномасштабного вторгнення в Україну

19 березня 2024, 11:24

2024 03 19 zlochinЗ початку повномасштабного вторгнення росії в Україну слідчі Національної поліції України розпочали 111 081 кримінальних проваджень за фактами вчинення на території України злочинів військовослужбовцями збройних сил російської федерації та їхніми пособниками.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.