Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Укрзалізниця вибачилася перед пасажиркою, якій попався вагон з клопами

2019 10 04 klopu1

 

Укрзалізниця попросила вибачення у пасажирки Марії Криштопи за незручності, які вона та її родина відчули під час подорожі поїздом Рахів-Київ
Про ці «незручності» на своїй сторінці у ФБ повідомила сама Марія, яка купила квитки у вагон люкс, а він виявився з клопами.
«Укрзалізниця, це дуже круто, коли купляєш квитки на потяг 357/358 "Рахів-Київ" вагон люкс (номер 8), бо хочеш спати й з дитиною їдеш, але маєш ловити всю ніч клопів. Та ще й з кров'ю», – обурилася таким залізничним «сервісом» та ще з за чималі гроші Марія Криштопа.
За її словами, провідниця, до якої вона звернулася, побідкалася, що «це лиш на день такий вагон», мовляв «я можу лиш коврик у вас забрати. Нічим не поможу».

 

2019 10 04 klopu


«Прекрасно ж, тепер я буду за майже 2 тисячі гривень бити клопів всю ніч, аби вони не кусали дитину. Ще й додому привезу, щоб вас так возили все життя», – підсумувала Марія Криштопа, яка добилася аби її перевели в інше купе.
Як зазначають в «Укрзалізниці», одразу по прибуттю поїзда до Києва вагон відправили на санітарну обробку.
«Наразі перевіряємо інші вагони. Також висунули претензію Лабораторному центру на залізничному транспорті, який здійснював санітарну обробку вагона. Загалом кожен вагон проходить планову дезінфекційну обробку щомісяця. У разі потреби, вагони відчіпляються та передаються на обробку позапланово. Просимо пасажирів у разі виникнення незручностей під час мандрівки поїздом телефонувати до нашого контактного центру: 0800503111», – наголошують в залізничному відомстві.
Додамо, що повідомлення Марії Криштопи про вагон- клоповник від «Укрзалізниці» збурив соціальні мережі. Тож українці не перестають обурюватися «високим» сервісом пасажирських перевезень, розповідаючи про свій досвід подорожей брудними українськими потягами. Водночас люди вимагають, аби «Укрзалізниця» не лише вибачилася перед пасажиркою, але й компенсувала їй вартість квитків.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Вночі в області випало 13 сантиметрів снігу

19 березня 2024, 13:31

2024 03 19 snigЦиклон, який завис над Черкащиною зумовив помірні, місцями значні опади у вигляді дощу та мокрого снігу.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
Вболівальників ЛНЗ запрошують дивитися матч із трибун

19 березня 2024, 12:24

2024 03 19 lnzВболівальників запрошують подивитися перший матч футбольного клубу ЛНЗ у цьому році на стадіоні з трибун.