Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

У Ротмістрівці для ветеранів влаштували свято

2019 10 04 svato

 

У Ротмістрівці для тамтешніх ветеранів днями організували справжнє свято.
Як розповідають у територіальному центрі соціального обслуговування, зараз цими людьми у філіалі відділення денного перебування опікується соціальний працівник Тамара Кривошея, яка в свою роботу вкладає душу, до організації всіх заходів підходить творчо та з ентузіазмом, залучає до їх проведення самодіяльні колективи села, працівників культури, вихованців дитячого садка та учнів школи.

 

2019 10 04 svato1


Тож і цього разу, до Міжнародного дня людей похилого віку, пані Тамара організувала для ветеранів грандіозне свято. Приємні несподіванки чекали ветеранів ще до його початку, адже для них була облаштована фотовиставка із світлинами з їхніх попередніх занять та засідань.

 

2019 10 04 svato2


У прикрашеному до свята залі зібралося чимало гостей, дехто відвідав захід у відділенні вперше. Розпочала свято директор територіального центру Галина Кравченко, яка привітала ветеранів, адже в цей день не лише вшановують прожиті роки, а й згадують досягнення, дякують за досвід та мудрість. Вона побажала присутнім довгих років життя, поваги від дітей і онуків, міцного здоров’я та активного довголіття.
«З вітальним словом до ветеранів звернувся і голова ради ветеранів села, місцевий поет Сергій Мошенський, який завжди бере активну участь в усіх засіданнях. Тож і цього разу він виступав не лише як запрошений гість, а й як ведучий заходу, присвячував присутнім власні вірші та номери художньої самодіяльності. Вітала присутніх і завідуюча бібліотекою Світлана Сокуренко піснями у власному виконанні», – розповідають у територіальному центрі.

 

2019 10 04 svato3


Неймовірного колориту святу надали виступи колективів «Джерела» та «Троїсті музики», а гуморески у виконанні Тамари Кривошеї та Євдокії Щербатюк зірвали овації глядачів.
Дуже зворушливими були виступи і юних вокалістів, адже пісні вони присвячували своїм бабусям та дідусям, які були присутні у залі.

 

2019 10 04 svato4


Свято вдалося на славу, тому в залі панувала дуже тепла, радісна та дружня атмосфера.Привітаннями та концертною програмою воно не обмежилося, адже у світлиці відділення денного перебування на ветеранів чекала ще й запашна каша та смачні вареники.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Вночі в області випало 13 сантиметрів снігу

19 березня 2024, 13:31

2024 03 19 snigЦиклон, який завис над Черкащиною зумовив помірні, місцями значні опади у вигляді дощу та мокрого снігу.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
Вболівальників ЛНЗ запрошують дивитися матч із трибун

19 березня 2024, 12:24

2024 03 19 lnzВболівальників запрошують подивитися перший матч футбольного клубу ЛНЗ у цьому році на стадіоні з трибун.