Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Нарешті депутати зібрались і за все проголосували

2019 10 02 sesia

 

Перед самісіньким падінням на дно депутатам все таки вдалося організуватись і трохи вирулити з піке. Смілянська міська сесія все ж відбулася! Депутати мирно і дружно проголосували за всі першочергові вкрай важливі питання для нашого міста. Ну можуть же, коли захочуть!
1-го жовтня на позачергову 107-му сесію міської ради прийшли аж 30 міських обранців із 36. На порядок денний сесії винесли 36 питань.
Спочатку міський голова Олексій Цибко подякував депутатам за присутність та розблокування роботи міської ради. Він закликав присутніх представників громади дотримуватися порядку, вести себе цивілізовано і толерантно під час проведення сесії.

 

2019 10 02 sesia1


Перед початком роботи сесії заслухали звернення та депутатські запити. Слово надали директорові КП «Смілакомунтеплоенерго» Станіславові Голубцю. Він, як завжди, закликав до збереження комунального підприємства, попросив смілян потерпіти і не поспішати із встановленням індивідуального опалення, щоб не розбалансовувати систему. Пообіцяв тепло і нормальний опалювальний сезон.
Депутат Андрій Голуб звернувся з питанням включення до порядку денного звернення до вищих органів влади щодо продовження мораторію на продаж землі до 2025 року. Ця пропозиція була підтримана депутатами.
Депутат Антон Кривко подав депутатське звернення до міського голови з проханням проаналізувати стан відвідування депутатами сесій міської ради та довести інформацію до відома громади.
Далі депутати затвердили програму фінансової підтримки шляхом надання поворотної фінансової допомоги на безоплатній основі на 2019 рік СКП «Смілакомунтеплоенерго». Таку ж програму підтримки для КП «ВодГео» депутати підтримали після обговорення та неодноразового голосування.
Після детального обговорення, депутати ухвалили рішення про зміни у міському бюджеті на 2019 рік. При розгляді цього питання спочатку було прийнято проект рішення за основу, а потім начальник фінансового управління Галина Сватко інформувала депутатів про запропоновані зміни до бюджету окремо по кожному пункту.

 

2019 10 02 sesia2


Депутати проголосували 25 рішень про надання одноразової матеріальної допомоги жителям міста на лікування. Одностайно проголосували необхідні медичні питання – про Програми розвитку та фінансової підтримки КП «Смілянська міська поліклініка» та «Смілянська поліклініка ім. Т.Шевченка», внесли зміни до рішення щодо реорганізації міської лікарні шляхом перетворення в комунальне некомерційне підприємство, затвердили розподіл балансу управління праці та соціального захисту населення.
На завершення сесії міський голова проінформував щодо своєї участі у відеоконференції за участю Прем’єр-міністра, темою якої було питання входження в опалювальний сезон. Під час конференції було проінформовано про 37 млн грн безповоротної допомоги та запевнення з боку керівництва держави щодо надходження даної суми до міста, але одночасно і дано доручення щодо з’ясування питання: як борги приватної компанії могли лягти тягарем на міський бюджет.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Вночі в області випало 13 сантиметрів снігу

19 березня 2024, 13:31

2024 03 19 snigЦиклон, який завис над Черкащиною зумовив помірні, місцями значні опади у вигляді дощу та мокрого снігу.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
Вболівальників ЛНЗ запрошують дивитися матч із трибун

19 березня 2024, 12:24

2024 03 19 lnzВболівальників запрошують подивитися перший матч футбольного клубу ЛНЗ у цьому році на стадіоні з трибун.