Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Учні школи №7 відкрили дитячий майданчик і висадили вишневу алею (фотофакт)

2019 09 26 Plochadka

 

Жителів мікрорайону Богадана вже давно обурювало поле амброзії, яке вільно розкинулося на території між дитсадочком №21 і самим мікрорайоном. Люди роками ходять через зарослі амброзії, чагарники, купи сміття, але ніхто нічого окрім скарг та нарікань не робив. Всі терпіли.

 

2019 09 26 Plochadka1


А от одинадцятикласники школи №7 вирішили не скаржитись, а взяти і щось зробити.
Тим більше, що ВО «ЧЕРКАЩАНИ» та ФОП Віталій Лисенко започаткували акцію "Зробимо Смілу кращою" і виділи фінансування у сумі одна тисяча гривень на кожен молодіжний проект.

 

2019 09 26 Plochadka2


Акцією зацікавились однокласники Данило Маринич, Каріна Дмитренко, Крістіна Кургузова, Ольга Козлова та Анна Мифодюк. Школярі зібрались, згуртувались і вирішили зробити щось корисне для свого рідного мікрорайону. За виділені кошти вони закупили матеріали, фарбу, цемент, саджанці вишень. Щоправда тисячі гривень не вистачило і довелося докупляти все інше за власний рахунок.

 

2019 09 26 Plochadka3


Потім з допомогою друзів вони розчистили територію біля ДНЗ №21 від амброзії та сміття. Коли на День міста у Смілу завітали моряки із одноіменного катеру «Сміла», учні разом з ними висадили вишневу алею на честь подвигу і мужності військових моряків! Командир навчального катера "Сміла" Олександр Гарагуля, старший моторист Андрій Тарасюк та рульовий катера Петро Кічка з радістю допомогли саджати вишні і підтримали дітей.

 

2019 09 26 Plochadka4


Проте і цього школярам виявилося замало. Вони захотіли перетворити пустир на ігровий майданчик для молоді. Тому встановили дві гойдалки і три лавки. Діти довели дорослим, що вміють мріяти , працювати і втілювати свої ідеї в життя.

 

2019 09 26 Plochadka5


Учні школи №7 також претендують на отримання перемоги в акції "Зробимо Смілу кращою". Команда-переможець проекту поїде у Європу за рахунок ВО «ЧЕРКАЩАНИ» та ФОП Віталій Лисенко.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Пройшовши пекло війни і після поранення продовжує працювати у лісовій галузі

18 березня 2024, 16:34

2024 03 18 lisnІсторію Сергія Петренка, демобілізованого воїна, розповіли у Спілці воїнів-лісівників України.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.